Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
-Anette-
adamo007 pisze:
No i dobrze że nie zawita bo w jego stronę zamiast jednej butelki posypią się noże i inne ostre sprzęty
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
anettexxxczarna pisze:
no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnie
<<''Break Me, Shake Me''>>
-Anette-
mortygirl pisze:
anettexxxczarna pisze:no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnieDziewczyna ma głos to fakt, tylko te jej piosenki takie sobie jak na mój gust. Moim zdaniem stać ją na wiele więcej...Ale co ja bym dała gdyby do naszego X-Factora Adam Lambert zawitał aaaaaaaaa ten to ma wokal, gdyby z jednym z naszych uczestników jeszcze stworzył duet...wow to by było cuś
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
mortygirl pisze:anettexxxczarna pisze:no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnieDziewczyna ma głos to fakt, tylko te jej piosenki takie sobie jak na mój gust. Moim zdaniem stać ją na wiele więcej...Ale co ja bym dała gdyby do naszego X-Factora Adam Lambert zawitał aaaaaaaaa ten to ma wokal, gdyby z jednym z naszych uczestników jeszcze stworzył duet...wow to by było cuś
ja spiewam jego piosenkeDDD haha tez go uwielbiam!
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
anettexxxczarna pisze:no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnie
Dziewczyna ma głos to fakt, tylko te jej piosenki takie sobie jak na mój gust. Moim zdaniem stać ją na wiele więcej...
Ale co ja bym dała gdyby do naszego X-Factora Adam Lambert zawitał aaaaaaaaa ten to ma wokal, gdyby z jednym z naszych uczestników jeszcze stworzył duet...wow to by było cuś
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!