Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
-Anette-
adamo007 pisze:
No i dobrze że nie zawita bo w jego stronę zamiast jednej butelki posypią się noże i inne ostre sprzęty
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
anettexxxczarna pisze:
no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnie🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
-Anette-
mortygirl pisze:
anettexxxczarna pisze:no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnie🙂Dziewczyna ma głos to fakt, tylko te jej piosenki takie sobie jak na mój gust. Moim zdaniem stać ją na wiele więcej...Ale co ja bym dała gdyby do naszego X-Factora Adam Lambert zawitał aaaaaaaaa ten to ma wokal, gdyby z jednym z naszych uczestników jeszcze stworzył duet...wow to by było cuś
🙂
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
mortygirl pisze:anettexxxczarna pisze:no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnie🙂Dziewczyna ma głos to fakt, tylko te jej piosenki takie sobie jak na mój gust. Moim zdaniem stać ją na wiele więcej...Ale co ja bym dała gdyby do naszego X-Factora Adam Lambert zawitał aaaaaaaaa ten to ma wokal, gdyby z jednym z naszych uczestników jeszcze stworzył duet...wow to by było cuś
🙂
ja spiewam jego piosenke😃DDD haha tez go uwielbiam!
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
anettexxxczarna pisze:no wlasnie mortygirl tez o niej myslalam wlasnie🙂
Dziewczyna ma głos to fakt, tylko te jej piosenki takie sobie jak na mój gust. Moim zdaniem stać ją na wiele więcej...
Ale co ja bym dała gdyby do naszego X-Factora Adam Lambert zawitał aaaaaaaaa ten to ma wokal, gdyby z jednym z naszych uczestników jeszcze stworzył duet...wow to by było cuś🙂
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej