Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
Czemu? Sądze że on mógłbym być drugim Cowellem. Przypuszczam że wiedzę jakąś o śpiewaniu ma, Miszczak przecież nie wkopałby się sam, nie mając pojęcia że jurorzy też pełnią ważną, jak nie najważniejszą funkcję w programie.
-Anette-
Nemo est casu bonus
anettexxxczarna pisze:
adamo007 pisze:Czemu? Sądze że on mógłbym być drugim Cowellem. Przypuszczam że wiedzę jakąś o śpiewaniu ma, Miszczak przecież nie wkopałby się sam, nie mając pojęcia że jurorzy też pełnią ważną, jak nie najważniejszą funkcję w programie.
według mnie najważniejszą modle się tylko żeby nie było Dody......
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 pisze:
Doda jak dla mnie nie jest gwiazdą (choć za takową się uważa) i gdyby ona mi zaproponowała coś wspólnego do nagrania to bym odmówił. To nie jest mówienie takie o, po prostu ja wiem z kim bym chciał nagrać coś ciekawego, ona na mojej liście się nie znalazła.
-Anette-
007chris007 pisze:
anettexxxczarna pisze:adamo007 pisze:Czemu? Sądze że on mógłbym być drugim Cowellem. Przypuszczam że wiedzę jakąś o śpiewaniu ma, Miszczak przecież nie wkopałby się sam, nie mając pojęcia że jurorzy też pełnią ważną, jak nie najważniejszą funkcję w programie.według mnie najważniejszą modle się tylko żeby nie było Dody......To się módl...bo wątpię żeby do finału zaprosili jakaś zagraniczna gwiazdę...jeśli w jury będzie Maja S. to pewnie wystąpi też Edyta G./Marina.
-Anette-
adamo007 pisze:
Doda jak dla mnie nie jest gwiazdą (choć za takową się uważa) i gdyby ona mi zaproponowała coś wspólnego do nagrania to bym odmówił. To nie jest mówienie takie o, po prostu ja wiem z kim bym chciał nagrać coś ciekawego, ona na mojej liście się nie znalazła.
-Anette-
adamo007 pisze:
Ogólnie oni wiedzą że Doda by im nie przyniosła oglądalności. Wystarczy popatrzyć na sylwestra z Polsatem i miny ludzi podczas jej występu. Co do finału, to oni dadzą jakąś gwiazdę, może zagraniczną, sądzę że jeśli chcą odnieść sukces na miarę historii tv u nas przekroczą budżet, ale im się do zwróci i to ze sporą nawiązką.
007chris007 pisze:
oby dali...bo z całym szacunkiem do fanów Edyty i Doroty to nie przepadam za tymi paniami...chciałbym zobaczyć u nas w finale show na miarę UK,a nie Rumuńskiego Obozu Koncentracyjnego...
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
007chris007 pisze:oby dali...bo z całym szacunkiem do fanów Edyty i Doroty to nie przepadam za tymi paniami...chciałbym zobaczyć u nas w finale show na miarę UK,a nie Rumuńskiego Obozu Koncentracyjnego...
hahaha😃
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej