Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
halamadrid pisze:
Ja mam pytanie. Kto uważa, że to może być jeden z najlepszych programów muzycznych jakie do tej pory powstały?
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 pisze:
Ja twierdze że to będzie Hit roku. Ogólnie przeczytałem że ten program jest największym z show jakie powstały do tej pory.
-Anette-
Nemo est casu bonus
-Anette-
kacpersky26 pisze:
Ja tam uważam, że będzie najlepszy ze wszystkich...
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Nemo est casu bonus
007chris007 pisze:
TVN ma chyba najlepszych specjalistów od reklamy.Na X-Factor wydano 10mln zł,więc jeśli to nie będzie hit to ja nie wiem co ma być hit"em...
halamadrid pisze:
Cóż...jeśli wojewódzki będzie w jury to można się spodziewać wysokiego poziomu jury😃
-Anette-
Nemo est casu bonus
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej