adamgrabicki mężczyzna, 33
Świdnica / Düsseldorf
Nagrań: 0, Postów: 1
17 czerwca 2013 o 23:27
Zgłoś do moderacji
Witam, jak widać po bocznej perspektywie nazywam się Adam, jestem ze wspaniałego miasta Świdnicy, lecz obecnie przebywam na krótki okres czasu w helmutowie-tu odkryłem ciągotki do śpiewania, lecz nie wiem co inni myślą o moim śpewie. Poznam ludzi, którzy mogą mi coś doradzić, skrytykować i pochwalić rzeczowo
😉 Lubię gadać i się śmiać, ktoś chętny do posłuchania moich piosenek? Pozdrawiam i do zobaczenia i usłyszenia
😉
AdamG.
maris585 kobieta, 27
Jest gdzieś, lecz nie wiadomo
Nagrań: 97, Postów: 9
18 czerwca 2013 o 22:47
Zgłoś do moderacji
Hej wam wszystkim!
😉 Jestem rozbrykaną 16-latką o pieknym i skromnym imieniu jakim jest Marysia (choć skromnością często nie grzeszę) Posiadam wiele zainteresowań, lubię rysować, grać na gitarze, fotografować różne dziwne i zwykle nie doceniane przez innych obiekty... Interesuje mnie również taniec, jednak... W tej swerze się raczej nie udzielam (uwarzam że mam dwie lewe nogi. Straszna ciamajda ze mnie) jednakże, popatrzeć sobie można. Gustuję w soundtrackach z różnych filmów. Uwielbiam czytać ale tylko książki, które potrafią mnie wciągnąć bez reszty. I w ogóle czuję się inna w tym... Dzikim świecie
😃
Nie muszę już chyba mówić, że muzyka jest całym moim życiem.
Uwielbiam pisać zarówno wiersze jak i piosenki.
A na ising trafiłam przypadkiem. Okazuje się, że jest tu wielu wartościowych i naprawdę genialnych ludzi!
Wszystkich was pozdrawiam!
😉
19 czerwca 2013 o 16:59
Zgłoś do moderacji
Witam 😉 Mam na imię Mirella. Aktualnie mieszkam i studiuje w Szczecinie. Założyłam dziś profil na ising więc zapraszam do siebie😉 Liczę na obiektywne komentarze😉
4 lipca 2013 o 17:00
Zgłoś do moderacji
jestem Natalia, mam 13 lat i będę szła do 1 gimnazjum, mieszkam w Krakowie, kocham śpiewać i słuchać muzyki a najbardziej rocka i metalu, mój ulubiony zespół to AC DC, mam brązowe włosy i błękitne oczy, mam 3 letnią siostrę kocham psy
miłość może poczekać, głód nie!
5 lipca 2013 o 14:48
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/170ob0m4rdo,Liber_and_Natalia_Szroeder-Nie_patrze_w_dol ---> moglibyście obejrzec ;>
patrykscovers mężczyzna, 31
Cieciersk k. Sierpca, Mazowsze
Nagrań: 10, Postów: 9
5 lipca 2013 o 17:45
Zgłoś do moderacji
Patryk S. miło mi , muzyka towarzyszy mi od dziecka i zawsze lubiłem śpiewać, ale jak na razie nie mam możliwości nigdzie zaistnieć
😜
5 lipca 2013 o 18:47
Zgłoś do moderacji
Elo ja jestem Mateusz i mam 12lat 😆 lubie parkora tenis stołowy koszykówka i MUZE!!!!
5 lipca 2013 o 18:47
Zgłoś do moderacji
Elo ja jestem Mateusz i mam 12lat 😆 lubie parkora tenis stołowy koszykówka i MUZE!!!!