19 maja 2013 o 10:36
Zgłoś do moderacji
Asia, 17 lat 🙂 Śpiewam, choć nie jest to moim talentem 😃
Ale za to uwieeeeelbiam ❤
piotrbryla mężczyzna, 42
Tarnów
Nagrań: 0, Postów: 1
22 maja 2013 o 15:09
Zgłoś do moderacji
Witajcie
Piotrek mam 30 lat. Fajny portal ludzi z pasją. I oby nas więcej 🙂
Zapraszam na mój Blog www.brylapiotr.pl
Zapraszam na mój Blog www.zdrowienazielono.pl
I Stronę MojegoZespołu www.zespolego.pl
amelia1203 kobieta, 22
Polska
Nagrań: 0, Postów: 80
22 maja 2013 o 17:04
Zgłoś do moderacji
Cześć!!!! Jestem Amelka. Mam 11 lat!! Bardzo lubię śpiewać
22 maja 2013 o 18:46
Zgłoś do moderacji
Lillie mam 19 lat iKOCHAM śpiew jeśli możecie oceńcie mnie na youtube, zależy mi na każdej opinii 😉
https://www.youtube.com/watch?v=HMyXOtcpy4Q
walec718 mężczyzna, 31
Skierniewice
Nagrań: 480, Postów: 15
23 maja 2013 o 11:57
Zgłoś do moderacji
Siema, mam na imię Łukasz, lubię sobie czasem trochę pośpiewać z tym że różnie mi to wychodzi. Jeśli chcecie zobaczyć jak mi to idzie zapraszam do moich nagrań. Chętnie przyjmę krytykę a z pochwał będę zadowolony
🙂 tak więc zapraszam do odsłuchiwania moich nagrań i szczerego komentowania oraz oceniania utworów
🙂
25 maja 2013 o 15:10
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich serdecznie.
Nazywam się Łukasz i pochodzę z Ostrołęki.
Jestem absolwentem PSM I stopnia i w tym roku planuję spróbować swoich sił w egzaminie na II stopień
Gram na 3 instrumentach; Akordeon, trąbka, fortepian i również trochę śpiewam.
Gram w orkiestrze Ochotniczej Straży Pożarnej w Ostrołęce oraz w różnych zespołach.
Mam nadzieję, że miło mi będzie się z wami przebywało
Muzyka (gr. mousike, cz. hudba, staropol. gędźba) – sztuka organizacji struktur dźwiękowych w czasie. Jedna z dziedzin sztuk pięknych, która wpływa na psychikę
klaun151 mężczyzna, 78
Nagrań: 0, Postów: 1
25 maja 2013 o 20:11
Zgłoś do moderacji
Cześć!
Mam na imię Mateusz, mam prawię 17 lat i chodzę do technikum. Kocham muzykę i wszystko z nią związane....nooo prawie wszystko . Śpiewam od dziecka, wcześniej nie było to moim priorytetem, tak jak teraz. Moim marzeniem od zawsze było, aby stać się wielką gwiazdą, która ma przy sobie tak samo jasno oświetlające drogę gwiazdy. Jestem dość nieśmiały, nie umiem wyrażać uczyć, ale w głębi duszy jestem bardzo wrażliwą osobą, która umie współczuć innym i ich zrozumieć. Lubię wszystko to czego w ludziach nie można zobaczyć gołym okiem. Jestem też "odmieńcem"... ubieram się inaczej niż inni, bo nie cierpię tego czego jest za dużo przed oczami. Okropnie chciałbym spełnić marzenia, ale wiem, że to czego prawdę nie przyjdzie do mnie bez pomocy. Uczęszczam na lekcje śpiewu od tego roku szkolnego, poznaję nowych ludzi tak bardzo jak tylko mogę ranić swoją nieśmiałość, z którą walczę. Jest to ciężkie, ale kto powiedział, że będzie łatwo?
monikamiku kobieta, 29
Fejkolandia? ;-;
Nagrań: 0, Postów: 77
25 maja 2013 o 21:03
Zgłoś do moderacji
Już się trochę udzielałam na forum, więc pewnie kojarzycie mnie dosyć dobrze.
Nawet nie pamiętam, czy się przedstawiałam tutaj, ale dobra...
Jestem Monika (ale wolę moje drugie imię, Miku), mam 17 lat, ubóstwiam taniec, muzykę, anime, mangi, modę, wizaż.(nie jestem "tapeciarą" )
I tak dla wiadomości hejterków - nie jestem Vocaloidem.
Katsute utau koto
anata ni tanoshikatta no ni
ima wa doushite ka na
nani mo kanjinaku natte
~~Gomen ne~~