5 sierpnia 2013 o 19:58
Zgłoś do moderacji
Hej mam na imię Gosia , mam 18lat lubie spiewac , tanczyc . Jestem troche niesmiala ale powoli sie otwieram , lubie poznawac nowe osoby
gabba9 kobieta, 22
Białystok
Nagrań: 50, Postów: 36
10 sierpnia 2013 o 21:38
Zgłoś do moderacji
Cześć
Jestem Gabrysia i mieszkam w Białymstoku nie mam żadnego zwierzątka lecz chyba niedługo dostanę chomika. Jestem zakręconą brunetką interesuję się muzyką i sztuką.
Ludzie mogą mnie opuścić, ale muzyka zawsze będzie mi bliska : )
12 sierpnia 2013 o 15:08
Zgłoś do moderacji
Hejoooł. Jestem Anita i mieszkam w Kruszwicy. No, Mysia Wieża, te klimaty. Uwielbiam czytać książki, śpiewać. Mam zielone oczy i proste, blond włosy. Chciałabym się nauczyć rozmawiać po francusku. Niedługo założę bloga z recenzjami. Kocham czekoladę. Mam urodziny 31 sierpnia.
19 sierpnia 2013 o 07:43
Zgłoś do moderacji
Hej
🙂 Jestem Gosia i 9. sierpnia skończyłam 11 lat. Mieszkam w Lęborku (30 km od Łeby). Uwielbiam śpiewać i uczę się grać na: fortepianie, gitarze i flecie prostym
😉. Mam kota i 2 koszatniczki (nazywane przez moją babcię szczurami). Przez 2 lata uczyłam się tańczyć niestety przez kontuzję musiałam przerwać i teraz będę tańczyła w reprezentacji szkoły
😃
LOVE MUSIC
Ta, co kocha życie. 90% jej to szaleństwo, a pozostałe 10, to czysta głupota...
19 sierpnia 2013 o 07:50
Zgłoś do moderacji
Hej. Jestem Klaudia, mam 13 lat, mieszkam w Krakowie. Interesuje się fotografia.
20 sierpnia 2013 o 00:48
Zgłoś do moderacji
Mateusz Łomża lat 17 😃 Kocham śpiewanie,zespół Coldplay,King of Leon i i Edytę Górniak !!!! 😃 Pozdrawiam
:D:D:D:D
20 sierpnia 2013 o 12:01
Zgłoś do moderacji
jestem wiktoria mam 11 lat i lubie tanczyc niedawno dostałam 2 miejsce na mistrzostwach swiata
wiki :-*
20 sierpnia 2013 o 19:13
Zgłoś do moderacji
Czeeść. ; ) jestem Laura , mam 15 lat . Założyłam sobie tutaj konto, ponieważ byłam ciekawa jak tutaj wszystko funkcjonuje , narazie prawie nic nie ogarniam , ale sie staram .😃 Od trzech lat trenuję piłkę ręczną. 🙂