pamparampam mężczyzna, 49
Czernin Sztum Malbork
Nagrań: 164, Postów: 5
27 sierpnia 2009 o 21:50
Zgłoś do moderacji
Witam,
od jakigoś czasu dosyć często odwiedzam ten portal. Słucham nagrań, czytam komentarze analizuje oceny itd.
czasami też coś zaśpiewam napiszę... Generalnie uważam, że większośc komentarzy i ocen ma niewiele wspólnego z faktyczną jakością zaśpiewanai kawałka.
Uważam, że dla śpiewających dużo większą wartość ma obiektywana ocena i komentarz, a nie "lizusostwo" mające na celu otrzymanie równie pozytywnych ocen za miernotę.
Kółko się wtedy zamyka, bo co niektórzy utwierdzeni komentarzami, w przekonaniu o swym wielkim talencie, dalej brną w ślepą uliczkę. Wiem - ostre słowa, ale takie jest po prostu moje odczucie.
Może rozwiązaniem byłaby deklaracja na profilu: godzę się na otrzymanie rzeczowej krytyki, nie będę sie obrażał.... itp.
Pozdrawiam
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
27 sierpnia 2009 o 21:56
Zgłoś do moderacji
Popieram.A i sama się deklaruję
😜
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
27 sierpnia 2009 o 21:59
Zgłoś do moderacji
Wszystko się sypnie o definicję rzeczowej krytyki
😉 Pomysł ciekawy ale.....
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
Nagrań: 27, Postów: 343
27 sierpnia 2009 o 22:03
Zgłoś do moderacji
Mieć mylny pogląd na temat swojego wokalu, to pewnie nie najlepsza rzecz
🙂 Obiektywna ocena jest jak najbardziej wskazana.
Bless!
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
27 sierpnia 2009 o 22:16
Zgłoś do moderacji
Też to dostrzegłem. "iSingowi przyjaciele" dają sobie nawzajem wysokie oceny do każdego nagrania i oczywiście zawsze jest "pięknie".
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
27 sierpnia 2009 o 22:23
Zgłoś do moderacji
Ja spotkałam się kilka razy z nieprzychylnymi komentarzami skierowanymi w moją stronę i zdecydowanie to akceptuję. Ale w momencie gdy wchodzę (z czystej ciekawości) na nagrania danej osoby i np. słyszę, że moim skromnym zdaniem nie ma pojęcia o śpiewaniu ( i oczywiście pewnie zaraz na mnie ktoś naskoczy, że uważam się za nie wiadomo kogo chociaż wcale tak nie jest) to taka opinia zupełnie mnie nie interesuje bo nie jest ona w moim odczuciu obiektywna.
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
papagey kobieta, 32
Tarnów
Nagrań: 835, Postów: 128
27 sierpnia 2009 o 22:26
Zgłoś do moderacji
ten temat się rozmnaża jak króliki. nie zliczę, ile na iSing jest postów o podobnej treści
😉
"iSingowi przyjaciele" są i będą, nie zamkniemy wszystkich w klatce i nie odbierzemy dostępu do internetu, bo dla niektórych liczy się tylko "wysoka nocia i spoczko komĆ" . owszem irytuje mnie, kiedy ktoś daje jedynki pod każdym z moich nagrań, lub "odpłaca mi pięknym za nadobne" kiedy szczerze skomentuje jego nagranie, ale nic z tym nie zrobimy i trza się z tym pogodzić
😉
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
27 sierpnia 2009 o 22:32
Zgłoś do moderacji
Pocieszający jest fakt, że jednak jest tutaj sporo osób mających sporo wiedzy na temat śpiewania
🙂
papagey kobieta, 32
Tarnów
Nagrań: 835, Postów: 128
27 sierpnia 2009 o 22:34
Zgłoś do moderacji
ale rzadko chce im się bawić w komentowanie, bo wiedzą, że za chwilę zostaną zbluzgani
😜 ja na przykład znam się na tym .. średnio
😜 ale wiem, kiedy coś mi się podoba, a co nie. i piszę o tym w komentarzu. niestety zaczynam się ograniczać tylko do tych przychylnych a nagrania beznadziejne po prostu omijam
😉
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
27 sierpnia 2009 o 22:38
Zgłoś do moderacji
ja robię podobnie. Przeważnie tylko słucham nagrań, rzadko kiedy piszę komukolwiek komentarze. A jak trafiam na beznadziejne to po kilku sekundach już mnie nie ma na profilu danej osoby
🙂
guga kobieta
Kraków
Nagrań: 0, Postów: 31
27 sierpnia 2009 o 23:18
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
Też to dostrzegłem. "iSingowi przyjaciele" dają sobie nawzajem wysokie oceny do każdego nagrania i oczywiście zawsze jest"pięknie".
Dokładnie to samo zauważyłam.Jeżeli słyszę,że ktoś fałszuje,aż uszy cierpną a dostaje wysokie noty,i te jakże pożądane gwiazdeczki to ja wysiadam...pfff
Edytowano 27 sierpnia 2009 o 23:21 przez moderatora.
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
27 sierpnia 2009 o 23:45
Zgłoś do moderacji
tak, te zemsty niedojrzałych emocjonalnie osób bardzo często się zdarzają.