Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 28 sierpnia 2009 o 01:42.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
wojtasinskiii.
poznan
![]()
danka
![]()
pamparampam pisze:
Witam, od jakigoś czasu dosyć często odwiedzam ten portal. Słucham nagrań, czytam komentarze analizuje oceny itd.czasami też coś zaśpiewam napiszę... Generalnie uważam, że większośc komentarzy i ocen ma niewiele wspólnego z faktyczną jakością zaśpiewanai kawałka.Uważam, że dla śpiewających dużo większą wartość ma obiektywana ocena i komentarz, a nie "lizusostwo" mające na celu otrzymanie równie pozytywnych ocen za miernotę. Kółko się wtedy zamyka, bo co niektórzy utwierdzeni komentarzami, w przekonaniu o swym wielkim talencie, dalej brną w ślepą uliczkę. Wiem - ostre słowa, ale takie jest po prostu moje odczucie.Może rozwiązaniem byłaby deklaracja na profilu: godzę się na otrzymanie rzeczowej krytyki, nie będę sie obrażał.... itp.Pozdrawiam
NIKT NIE BĘDZIE MI ROZKAZYWAŁ - NIKT ZA MNIE NIE UMRZE !
NIKT NIE BĘDZIE MI ROZKAZYWAŁ - NIKT ZA MNIE NIE UMRZE !
Sh.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej