naftali kobieta, 35
bydgoszcz / gdańsk
Nagrań: 123, Postów: 1466
28 sierpnia 2009 o 01:38
Zgłoś do moderacji
Tego nie da się tak po prostu zmienić. Wiele osób w swych profilach ma napisane, że woli konstruktywną krytykę. Ba, swego czasu nawet miała taki tekst zamiast nazwiska. Efekty? Właściwie oprócz kilku bezzasadnych komentarzy nikłe. 'Gfiassdeczki' i tak na to nie patrzą i wystawiają 6 żeby im się zrewanżować, lub wręcz przeciwnie, stawiają jedynki i uciekają bez słowa. Jedno i drugie cieszy tak samo
😜
W takim tłumie nie ma prostego rozwiązania na takie problemy. Nas jest tu już dużo. W serwisach artystycznych które spotkałam możliwe było np wykupienie konta premium, które przypominało przy każdy komentarzu, że 'autor tej pracy oczekuje na konstruktywną ocenę'. Nie wiem jednak czy reszta komentarzy była filtrowana, raczej nie. Jeżeli nikt tego nie sprawdzał, to taką zmianę łatwo byłoby wprowadzić. Jednak jeśli w grę wchodziłaby praca moderatorów wiązałoby się to z kosztami, które nie każdy chciałby ponosić.
Ach. Ja bym proponowała zrobić takie wredne wyskakujące okienko z wiadomością, że wymagana jest konstruktywna ocena, które trzeba byłoby z 5 razy kliknąć i potwierdzić. Ci mniej zainteresowani wymiękną...
😜
Edytowano 28 sierpnia 2009 o 01:42.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
goska1szg kobieta, 44
Dublin
Nagrań: 1, Postów: 35
28 sierpnia 2009 o 08:35
Zgłoś do moderacji
Myśle ze większość z nas to zauważyła i wielu z nas to sie nie podoba, ale walka z tym tematem to jak walka z wiatrakami. Musimy poprostu nabrać dystansu do tego, i już.
A dla tych którzy nie potrafią znieść życzliwej krytyki, proponuje żeby przypomnieli sobie "życzliwą" krytyke jury z idola, która dotyczyła ludzi naprawde fajnie śpiewających. W porównaniu z tym, ising to żłobek.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Konto usunięte
poznan
31 sierpnia 2009 o 09:51
Zgłoś do moderacji
witam,jak to jest ????ja pisze komus komentarz do jego nagrania a nastepnego dnia juz do nie ma ,zostal wymazany bo mu sie nie spodobal ??????moze ising tu jakos zadzialac,?????bo to jakies hohsztaplerstwo jest. !!!!
danka
Konto usunięte
31 sierpnia 2009 o 12:26
Zgłoś do moderacji
oółem mówiąc jak się ma po 300-i więcej znajomych fałszuje się to i tak noty są duże niepodoba mi się jak ktoś oceni nagranie a potem mówi oceń moje to taki rewanżyk nierobię tego a oceniam od 4 w górę jeśli mi się ktoś niepodoba opuszczam jego profil i tyle dlamnie jest to tylko zabawa apieniążki czerpie z grań po weselach i jestem zadowolony
goryl mężczyzna, 29
G-D
Nagrań: 0, Postów: 10
1 września 2009 o 14:53
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się - taka kultura jest poniżej poziomu morza ; )
NIKT NIE BĘDZIE MI ROZKAZYWAŁ - NIKT ZA MNIE NIE UMRZE !
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
1 września 2009 o 15:02
Zgłoś do moderacji
goryl pisze:
Zgadzam się - taka kultura jest poniżej poziomu morza ; )
A jak to się fachowo nazywa?
goryl mężczyzna, 29
G-D
Nagrań: 0, Postów: 10
1 września 2009 o 15:13
Zgłoś do moderacji
Że ktoś nie ma kultury xD i poszanowania ...
NIKT NIE BĘDZIE MI ROZKAZYWAŁ - NIKT ZA MNIE NIE UMRZE !