30 marca 2011 o 23:34
Zgłoś do moderacji
Ja mam taki problem, że jak nagrywam, to jest ok, odsłuchuję nagranie (zanim je zapiszę), słychać mnie wyraźnie, po czym gdy wchodzę w piosenkę już zapisaną (bezpośrednio z profilu) to mój głos jest cichy. Wręcz ledwo go słychać. Ma ktoś pomysł dlaczego?
"The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind"
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
Nagrań: 12, Postów: 480
7 maja 2011 o 12:05
Zgłoś do moderacji
a mnie przed chwilą iSing zdenerwował , bo po nagraniu całej piosenki zapisało się 13 sekund ...
The rules are wrong!
9 maja 2011 o 11:10
Zgłoś do moderacji
ja nic z nagraniami nie mam oprócz tego ze oglądalność mi sie nie nalicz wejść na profijl mam na statystykach 961 a napisane na profilu ze mam 360 i coś . a odsłuchań to juz wgl nie mowie , bo szkoda slow /
powiedzcie co mam zrobic zeby mi sie naliczalo / ?
9 maja 2011 o 13:37
Zgłoś do moderacji
Na całe szczęście ja mam tylko problemy z wtyczką, ale i tak mam już tego dosyć. Żeby nagrać jedną piosenkę musiałam raz z 20 razy odświeżać stronę.=(
W życiu liczą się tylko chwile...
15 maja 2011 o 21:35
Zgłoś do moderacji
Statystyki ogólne konta
Dni na iSing:
128
Liczba nagrań:
10
Wejść na profil:
1092
Znajomych:
187
Subskrybujących:
3
Postów na forum:
16
[Statystki są aktualizowane z opóźnieniem ]
moje statysktyki a na profilu pisze inaczej zupelniee ; <
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
15 maja 2011 o 21:36
Zgłoś do moderacji
Ale macie problemy, naprawdę już nie przesadzajcie
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
21 lutego 2012 o 00:37
Zgłoś do moderacji
(nie, nie czytam całego wątku bo wywody mnie nie interesują)
co do tematu głównego, - true, mnie też to wkurza
😕
astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
21 lutego 2012 o 00:38
Zgłoś do moderacji
a i dodatkowo nie odpisują oczywiście jak się zgłasza problem.. :<
21 lutego 2012 o 13:26
Zgłoś do moderacji
Faktycznie ,dziś dodałam piosenke było ok słyszałam się iwgl. dopiero 5\10 min po odsłuchaniu i dodaniu zrobiło się jakimś cudem ciszej ,
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
21 lutego 2012 o 15:05
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
bozenka111111 pisze:Tak czytam...i myślę sobie że problem tkwi w komputerze a nie i Ising-u...miałam takie historie i należało trochę uporządkować komp i zwolnić miejsce...pozdrawiam poddenerwowanych 😉
Jeżeli tyle osób zmaga się z podobnymi problemami, to problem tkwi w iSingu 🙂
Wiesz te problemy to jest po części komputera bo pewnie sporo osób ma dużo po instalowane byle co i to obciąża komputer słabe przeciążone łącza co powoduje opużnienia w nagrywaniu a ising też nie da rady tych opużnień dobrze skorygować i wychodzi jak wychodzi . Nagrywanie i łączenie z podkładem powinno być na kompie a dopiero potem wgrywane na ising a jak nagrywne jest przez internet na serwer to drobne spowolnienie internetu i może wyjść kawałek nagrania z opużnieniem przy łączeniu z podkładem na serwerze . Więc ta nagrywarka ising jest nie dopracowana do końca .
Konto usunięte
21 lutego 2012 o 15:19
Zgłoś do moderacji
Masz rację - nagrywanie powinno odbywać się na komputerze i potem się przesyłać. Nie wiem czy we Flashu da się takie coś zaprogramować, ale w apletach Javy się da. Możemy tak sobie pisać, bo pomoc techniczna i tak nic nie robi.