Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
tomdzek pisze:
i to jest właśnie + ising 😃
tutaj nie ma reklam zaśmiecających i spowalniających stronę 😛
tomdzek pisze:
ale ta reklama to jest tylko poziomy prostokącik, nie zaśmieca połowy strony i nie ciągnie się wdłuż strony 😛
Ślicznaaa ;*** xd
nono73 pisze:
to jest głupie bo czeba płacić za jakiegoś tam isinga Plusa. żallllllllllll i ja wiem że wszyscy się z tym zgadzają. POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nono73 pisze:
To jest najświętsza prawda. dopiero będą mieli jak wszyscy usuną konta i dopiero będzie. najbardziej mnie wkurza to że jak się nagrywam a potem odsłuc***e to jest cicho. na początku myślałam że z moimi głośnikami jest coś nie tak a jak weszłam na KARAOKEPARTY to ładnie mnię było słychać i to jest wszystko sprawka ISINGU! Naprawdę to się źle skończy jak coś z tym nie zrobią. a i jeszcze jedno...
to jest głupie bo czeba płacić za jakiegoś tam isinga Plusa. żallllllllllll i ja wiem że wszyscy się z tym zgadzają. POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wszystko złoto co się świeci...
nono73 pisze:
To jest najświętsza prawda. dopiero będą mieli jak wszyscy usuną konta!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
MUZYKA? = ŻYCIE !
vive
gabina22 pisze:
Ja tam nie mam nic przeciwko drobnym opłatom, są dobrowolne jak taca w kościele. Chcesz to dajesz nie to nie a we mszy uczestniczyć możesz 🙂
Poza tym Postarajcie się sobie wyobrazić ile czasu i pieniędzy kosztuje utrzymanie takiego serwisu, sprzęt, ludzie, czas...do cholery...przecież nikt nie będzie tego robił za darmo...ludzi przybywa to i koszta obsługi rosną...naturalne.A reklamy... denerwujące są, owszem, ale jednocześnie dochodowe. A z pewnością nikt z nas nie chciał by bujać się z takim portalem jako wolontariusz.... Z Bogiem marudy 😛
Exciter
nono73 pisze:
To jest najświętsza prawda. dopiero będą mieli jak wszyscy usuną konta i dopiero będzie. najbardziej mnie wkurza to że jak się nagrywam a potem odsłuc***e to jest cicho. na początku myślałam że z moimi głośnikami jest coś nie tak a jak weszłam na KARAOKEPARTY to ładnie mnię było słychać i to jest wszystko sprawka ISINGU! Naprawdę to się źle skończy jak coś z tym nie zrobią. a i jeszcze jedno...
Exciter
exciter pisze:
no ale w kościole nie dostajesz lepszego opłatka za wrzucenie dobrowolnie na tacę 😉
gabina22 pisze:
Owszem, lepszego opłatka nie dostaniesz ale z pewnością inaczej Cie potraktują jak przyjdzie do udzielenia sakramentów typu ślub, chrzest itp albo otrzymanie papierka...wiem z autopsji.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej