Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
nieudana pisze:
paulins pisze:lukaszseminara - a jak się to mix stereo włącza?
Moje drugie pytanie brzmi - jak wokal nagrany w innym programie na kompie wsadzić na isinga?😛
to zalezy jaki masz system...;>
a drugie pytanie... lepiej jest złączyć od razu wokal z podkładem i zapisać, a potem stereomixem wgrać na ising..
wybacz, ze ja odpowiadam.. ale staram się o posadę adwokata Luki.
ragazzo occhi cielo.
fantaghiro19 pisze:
i tak to nic nie da, nagrania dalej będą się zawieszać i dalej będziesz nagrywać jedno nagranie po 5 razy aż w końcu się nagra prawidłowo.
Po prostu iSing musi coś z tym zrobić.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
nieudana pisze:
to nie jest skomplikowane...
problem polega na tym, że w Windows 7 i Viscie stereomixa nie ma.. albo jest pod inną nazwą.. zalezy od wersji..
joboderesz pisze:
Czcigodni! Jezeli juz prowadzicie jakis serwis tutaj i chcecie zeby ludzie placili wam za uslugi tutaj serwowane to przynajmniej miejcie troszke przyzwoitosci i ulepszajcie ten portal. Przychodzimy tutaj zeby sie zrelaksowac. Niestety odchodzimy sfrustrowani nagrywajac po 3 razy ten sam utwor, ktory sie nie wgrywa. Robcie tak dalej a powoli bedziemy znikac. Sa lepsi. Z szacunkiem
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
paulins pisze:
nieudana pisze:to nie jest skomplikowane...
problem polega na tym, że w Windows 7 i Viscie stereomixa nie ma.. albo jest pod inną nazwą.. zalezy od wersji..
już wiem, mam windowsa xp
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
^_^
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej