Konto usunięte
17 października 2009 o 21:16
Zgłoś do moderacji
wika96 pisze:
Ewa Farna? Marna gwiazdeczka typu Miley Cyrus. Za niedługo Wam się znudzi i tyle będzie na ten temat. Później zacznie się śpiewanie z play backu, itd.
Jak szukać telefonu to do prawdziwej gwiazdy, z doświadczeniem. Ja Ewie Farnie mówię nie.
dziecino... ewa farana ma głosisko, miley niestety wykreowana przez media.... wg mnie ewa to rewelacyjny material na wokalistke duzego formatu. Glos ogromny, uroda, przede wszystkim nie jeste marna gwiazdeczka i nie zachowuje sie jak zadufana w sobie, jest skromna i chwala jej za to... oby tylko umiala sie przebic przez zgraje zarłocznych w swiecie show biznesu...
Co do numeru do Ewki... nie rozsmieszajcie mnie !!
22 listopada 2011 o 17:54
Zgłoś do moderacji
ja mam gg ale ona cały czas jest niedostępna 2121 to jej numer gg
Katarynka
23 listopada 2011 o 14:08
Zgłoś do moderacji
ale sie uśmiałam. Nr do Ewy haha. A poza tym ona wgl nie umie śpiewać tylko ma mocny głos.
24 listopada 2011 o 21:20
Zgłoś do moderacji
julkaaaa999 pisze:
ale sie uśmiałam. Nr do Ewy haha. A poza tym ona wgl nie umie śpiewać tylko ma mocny głos.
Hahh chętnie posłuchałabym Ciebie
😃 Nie wypowiadaj się w tym temacie, skoro nie masz pojęcia o muzyce. Bo nie masz, skoro wypisujesz takie brednie.
mariankac kobieta, 27
Poznań
Nagrań: 50, Postów: 164
10 grudnia 2011 o 16:49
Zgłoś do moderacji
wohohoho, wchodzę na forum i widzę że trzy lata temu, napisałam coś takiego. Nie chodziło mi o numer, no co wy, raczej o maila, ale już nieaktualne, bo nawet nie pamiętam, co to było takiego ważnego
😃D heheeh. Aktualnie jestem jej wierną fanką i już oblookałam jej stronę itd. ale nie będę jej zawracać gitary.
😉
Zapraszam do moich dwóch NAGRAŃ: SKYFALL oraz duet NEED YOU NOW!! :) A przedewszystkim do mojego TELEDYSKU!!! :)
mariankac kobieta, 27
Poznań
10 grudnia 2011 o 16:49
Zgłoś do moderacji
Dzięki wszystkim!
🙂
Zapraszam do moich dwóch NAGRAŃ: SKYFALL oraz duet NEED YOU NOW!! :) A przedewszystkim do mojego TELEDYSKU!!! :)
mariankac kobieta, 27
Poznań
4 marca 2012 o 17:10
Zgłoś do moderacji
Temat do zamknięcia
😃D
daga514 kobieta, 23
Dalekoo
Nagrań: 1, Postów: 2
6 marca 2012 o 17:46
Zgłoś do moderacji
czesć wiesz bardzo lubie tez ewe farne tez jestem jej fanka ale kontaktu niemam ale tak wogule to nikt ci nieda dlatego ze niema no chyba że mam kuzynke ktora jest rodzina farny mozesz w to niewiezyc ja mieszkam od ewci daleko ale sie spotykamy na koncertach a uografuf mam duzoooo numer też mam ale ewa nie pozwoliła mi nikomu dawac więc sorryy a autograsz bedziesz mieć jak pojedziesz na koncerty ewy AHA I WIEZ MI EWA FARNA TO MOJA RODZINAA!!
DAGA