Aleksandra
Sh.
![]()
obiektywna2 pisze:
niebieskooki pisze:Ja mam Do Ewy Farny skype i gadu...
buahaha, chyba żartujesz...?
może napisz jeszcze, że chodzisz z nią na lody...
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
Szczypior
ireth pisze:
olcia3322672 pisze: krytykować gwiazdy za to, że gra coś co, nie którym się nie podoba. Czasem tak bywa, że to wytwórnia im każe nagrywać te piosenki, a artyści nie są temu winni.
skoro tak to marni z nich "artyści".
A ta wasz Farna jest na miarę Blogu27 i innej tym podobnej szmiry. Gwiazdeczka szklanego ekranu śpiewająca do żarówki.
Jednak najbardziej dziwi mnie to że ją znają prawie wszyscy a na nazwisko Rogucki większość robi wielkie oczy. Taaaak, a to jest dopiero wielki artysta o wspaniałym głosie. Pozwalam sobie na odrobinę subiektywności. A co.
kimas pisze:
ireth pisze:olcia3322672 pisze: krytykować gwiazdy za to, że gra coś co, nie którym się nie podoba. Czasem tak bywa, że to wytwórnia im każe nagrywać te piosenki, a artyści nie są temu winni.
skoro tak to marni z nich "artyści".
A ta wasz Farna jest na miarę Blogu27 i innej tym podobnej szmiry. Gwiazdeczka szklanego ekranu śpiewająca do żarówki.
Jednak najbardziej dziwi mnie to że ją znają prawie wszyscy a na nazwisko Rogucki większość robi wielkie oczy. Taaaak, a to jest dopiero wielki artysta o wspaniałym głosie. Pozwalam sobie na odrobinę subiektywności. A co.
To jest najbardziej utalentowana dziewczyna w Polsce,miałem okazję ją kilka razy slyszec i jestem pod wielkim wrazeniem,w takim wieku miec taki głos,jeśli ona bedzie dalej tak prowadzona to wyrosnie z niej wielka gwiazda.
ireth pisze:
A ta wasz Farna jest na miarę Blogu27
"Nie zna piekło straszliwszej furii nad wściekłość zranionej kobiety"
Smiley483
::::Lovciam:::::FEEL:::::ZAGROBELNY:::::
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej