Aleksandra
Sh.
obiektywna2 pisze:
niebieskooki pisze:Ja mam Do Ewy Farny skype i gadu...
buahaha, chyba żartujesz...?
może napisz jeszcze, że chodzisz z nią na lody...
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
Szczypior
ireth pisze:
olcia3322672 pisze: krytykować gwiazdy za to, że gra coś co, nie którym się nie podoba. Czasem tak bywa, że to wytwórnia im każe nagrywać te piosenki, a artyści nie są temu winni.
skoro tak to marni z nich "artyści".
A ta wasz Farna jest na miarę Blogu27 i innej tym podobnej szmiry. Gwiazdeczka szklanego ekranu śpiewająca do żarówki.
Jednak najbardziej dziwi mnie to że ją znają prawie wszyscy a na nazwisko Rogucki większość robi wielkie oczy. Taaaak, a to jest dopiero wielki artysta o wspaniałym głosie. Pozwalam sobie na odrobinę subiektywności. A co.
kimas pisze:
ireth pisze:olcia3322672 pisze: krytykować gwiazdy za to, że gra coś co, nie którym się nie podoba. Czasem tak bywa, że to wytwórnia im każe nagrywać te piosenki, a artyści nie są temu winni.
skoro tak to marni z nich "artyści".
A ta wasz Farna jest na miarę Blogu27 i innej tym podobnej szmiry. Gwiazdeczka szklanego ekranu śpiewająca do żarówki.
Jednak najbardziej dziwi mnie to że ją znają prawie wszyscy a na nazwisko Rogucki większość robi wielkie oczy. Taaaak, a to jest dopiero wielki artysta o wspaniałym głosie. Pozwalam sobie na odrobinę subiektywności. A co.
To jest najbardziej utalentowana dziewczyna w Polsce,miałem okazję ją kilka razy slyszec i jestem pod wielkim wrazeniem,w takim wieku miec taki głos,jeśli ona bedzie dalej tak prowadzona to wyrosnie z niej wielka gwiazda.
ireth pisze:
A ta wasz Farna jest na miarę Blogu27
"Nie zna piekło straszliwszej furii nad wściekłość zranionej kobiety"
Smiley483
::::Lovciam:::::FEEL:::::ZAGROBELNY:::::
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej