mariankac kobieta, 27
Poznań
Nagrań: 50, Postów: 164
19 sierpnia 2009 o 10:58
Zgłoś do moderacji
Ewa Farna. Biorę z niej przykład. Tylko chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was ma może.... do niej jakiś kontakt?? Muszę się z nią skontaktować nie pod pozorem np. Lubie cię jesteś super chce od ciebie autogaf... No moze przy okazji ale taka ważna sprawa... to jak ?? ma ktoś??
Zapraszam do moich dwóch NAGRAŃ: SKYFALL oraz duet NEED YOU NOW!! :) A przedewszystkim do mojego TELEDYSKU!!! :)
ala22 kobieta, 29
Nagrań: 0, Postów: 74
19 sierpnia 2009 o 12:23
Zgłoś do moderacji
ja bym nie chciała
😜P bo mi nie potrzebny
😜P
"uważaj o czym marzysz,bo marzenia mogą się spełnić"
19 sierpnia 2009 o 12:39
Zgłoś do moderacji
Ja mam Do Ewy Farny skype i gadu...
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
19 sierpnia 2009 o 12:47
Zgłoś do moderacji
JA BYM NIE CHCIAŁ! Czy to takie dziwne, że nie chce numeru do marnej gwiazdorzyny? Gwiazdy to były kiedyś pokroju Maryli Rodowicz czy Marka Grechuty, a nie dziś
🙂
ladyines kobieta, 33
Nagrań: 4, Postów: 473
19 sierpnia 2009 o 12:59
Zgłoś do moderacji
Gwiazdy są na niebie a na scenie powinni występować artyści a takich coraz mniej na polskiej scenie muzycznej...
Sorry za offtop ale szlag mnie trafia przez to zachwycanie się Farną.
19 sierpnia 2009 o 12:59
Zgłoś do moderacji
Może i śpiewa nieźle, oby się tylko nie okazało, że będzie jak z Brodką...wielki szum na początku, kilka wpadających w ucho piosenek...a teraz wielka cisza...
monika199017 kobieta, 34
Gdzieś w Polsce ;)
Nagrań: 99, Postów: 161
19 sierpnia 2009 o 14:15
Zgłoś do moderacji
Przecież Brodka nagrała piosenke "Niagara Falls" A co do tematu no cóż każdy by chciał porozmawiać z ulubionym wokalistą/wokalistką.Moim marzeniem jest porozamwiać zespołem PIN ale nie porywam się z motyką na słońce.Jak będzie mi dane ich zobczyć to tak się stanie.To nie zależy odemnie
🙂 Ale pozdrawiam wytrwałych
🙂
A ty czy już masz własnego facebooka na facebooku? ;>