24 września 2015 o 19:15
Zgłoś do moderacji
Przy jedynie samym ćwiczeniu, rozśpiewywaniu jakiegoś utworu, można faktycznie nawet siedzieć po turecku. Jeżeli damy radę bez problemy tak wyciągać dźwięki to ok. Jednak już do samego śpiewania zdecydowanie najlepsza jest pozycja na stojąco, raczej nigdy nie widać Edyty Górniak, Celine Dion czy Carey na siedząco przy najtrudniejszych partiach. Oczywiście, mogą sobie przysiadać na krześle barowym, ale w łatwiejszych technicznie momentach. Dlatego ja zawsze śpiewam na stojąco, a co do laptopa, to stawiam go wtedy na wysoką komodę, i wtedy wilk syty i owca cała.
olgixs kobieta, 18
Nagrań: 33, Postów: 2
15 marca 2016 o 09:23
Zgłoś do moderacji
najlepiej stać a jak siedzieć to wyprostowana i na brzegu kanapy, krzesła, łóżka, stołu
🙂
pozdrawiam
Fanka Biedronki i Czarnego Kota
astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
25 maja 2016 o 16:32
Zgłoś do moderacji
ja się za bardzo dre jak stoję
😛 przy siedzeniu lepiej brzmię, na karaoke też siadam (przynajmniej na mnie nie patrzą
😛 )
aminly kobieta
Nagrań: 0, Postów: 2
19 kwietnia 2019 o 15:25
Zgłoś do moderacji
Trzeba stać lub siedzieć prosto ale stanie jest bardziej poprawne,by przepona pracowała.
Wendy
28 kwietnia 2021 o 08:46
Zgłoś do moderacji
A Google Ads promo code is a computer-generated code that offers shoppers discounts on purchases when used at checkout. <a href="https://ppcexpo.com/blog/google-ads-promo-code">Google ads code<😕a> in addition, it also provides advertisers with free credit to use on their Google Ads account.
28 kwietnia 2021 o 08:46
Zgłoś do moderacji
A promo code is an attractive tactic for e-commerce, with many customers lured into buying by the temptation of a big discount. As the world's leading paid advertising platform, it's no wonder that there is talk of a Google Ads promo code.
https://ppcexpo.com/blog/google-ads-promo-code
22 listopada 2021 o 11:06
Zgłoś do moderacji
Ja ostatnio zauważyłam że gdy siedzę na kanapie, z nogami wyciągniętymi wzdłuż kanapy, oparta trochę o ramię kanapy, trochę o ścianę i mam pod plecami poduszkę, to śpiewanie wychodzi mi najlepiej. Ale tak generalnie to nie umiem śpiewać. Po prostu wtedy nie jest aż tak tragicznie. Mięśnie są kompletnie wyluzowane, nie ma żadnego spięcia, wszystko na luzie się dzieje. Ale fakt że wychodzą czasem pokrzywione dźwięki, takie do czterech liter
😜 Również z tym siedzeniem na brzegu krzesła to jest prawda że to pomaga. A na stojąco jeszcze nie próbowałam.