kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
30 lipca 2010 o 01:49
Zgłoś do moderacji
Czy jak napisze tutaj "dupa", to bedzie nie na miejscu?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
30 lipca 2010 o 22:45
Zgłoś do moderacji
To sie ciesze i pozdrawiam
😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
monster mężczyzna, 35
Szczecin
Nagrań: 17, Postów: 539
1 sierpnia 2010 o 04:51
Zgłoś do moderacji
witam dzień dobry i dobranoc właśnie wróciłem z Wesela jaj były
😃 idę spać na dwie godziny i wstaję
😃 masakra
😛 pozdrawiam i miłej niedzieli D:
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
1 sierpnia 2010 o 11:15
Zgłoś do moderacji
Hm.... do końca roku 2009 chamowatość na tym portalu była bardzo mała, a od br. wzrosła Ona kilkakrotnie, skąd to wynika nie wiem
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
1 sierpnia 2010 o 11:25
Zgłoś do moderacji
ja to , że jestem pracownikiem pracy ciężkiej wątpię, by ktoś zrozumiał co to kultura
izabela26 kobieta, 40
Blackpool/ UK
Nagrań: 0, Postów: 65
2 sierpnia 2010 o 09:22
Zgłoś do moderacji
"Sprawiedliwy" nie masz całkowitej racji. Margott z tego co widze na jej profilu jest proszona o komentarze wiec jesli ktos tam wkleja swój link a pozniej jest gorzej oceniany to niech sie z tym liczy.Fakt osoby które maja konta a nie maja piosenek nagranych powinny byc usuwane ale w przypadku chamstwa i wyzwisk w stosunku do innych osób(zreszta Ci co maja piosenki tez).Margott kulturalnie pisze ze cos jej sie nie podoba, nie uzywa wulgarnych słów wiec w czym problem.Sam nie masz nagrań a piszesz ze Nieudana "miałczy",gdzie tu sens gdzie tu logika?
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
2 sierpnia 2010 o 10:01
Zgłoś do moderacji
bez ostrzeżenia trzeba usuwać lub blokować konta!
adelia kobieta, 29
Wlkp.
Nagrań: 5, Postów: 349
2 sierpnia 2010 o 18:12
Zgłoś do moderacji
Niektórzy rodzice zapomnieli przypomnieć dzieciom jak należy się zachowywać wobec innych.
Myślę, że takie osoby mają poczucie, że w wirtualnym świecie wszystko wolno.
2 sierpnia 2010 o 18:22
Zgłoś do moderacji
Myślę, ze to, co pisze sprawiedliwy2 ma sens.... zauważcie, że najczęściej obraźliwe komentarze i złe oceny wystawiają właśnie osoby mające tzw puste konta (bez żadnego nagrania) ....gdyby ograniczyć im możliwość komentowania do przynajmniej 5-ciu utworów w ich dorobku, napewno zmiejszyłaby sie ilość przykrych sytuacji dla nas samych....pozdrawiam
adelia kobieta, 29
Wlkp.
Nagrań: 5, Postów: 349
2 sierpnia 2010 o 18:24
Zgłoś do moderacji
Tak, to byłby bardzo dobry pomysł, ale myślę, że nie wyeliminowałoby to całkowicie wulgarnych komentarzy.
2 sierpnia 2010 o 18:34
Zgłoś do moderacji
Ale dałoby to większe możliwości w ich eliminowaniu...dokładniejszy podgląd tych profili, ktore pozostały ... blokowanie ich potem przez ekipę isinga ... To, co w tej chwili się dzieje, jest poprostu trudne do opanowania...)))