nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 lipca 2010 o 00:59
Zgłoś do moderacji
Jak da to da, nie boję się jego komentarzy, niech mnie nawet zajedynkuje.. Fakt faktem, że albo facet nie wie o czym spiewa, albo daje slajdy, zeby sprowokować dyskusję,..
🙁
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 lipca 2010 o 01:00
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:I Filip mnie olał..🙁
Dlaczego tak mówisz?
Bo pisałam post do Ciebie..
rejson mężczyzna, 54
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 38
29 lipca 2010 o 01:00
Zgłoś do moderacji
Mam pewną propozycje: mianowicie zalozmy nowy post z tytulem np. niegrzeczne komentarze albo bardziej dosadnie i wklejajmy tam taki chamski komentarz razem z nikiem osoby zamieszczajacej oraz linkiem do miejsca w ktorym jest zamieszczony taki komentarz, moze to bedzie jakims malym postrachem dla ludzie nie liczacymi sie z innymi.
Rejson
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 lipca 2010 o 01:02
Zgłoś do moderacji
popieram
😃
cierkawe po ilu komentarzach zamkną temat..
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 lipca 2010 o 01:03
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:I Filip mnie olał..🙁Dlaczego tak mówisz? Bo pisałam post do Ciebie..
No jak ja ci mogę jedynkę dać skoro ty spiewasz bardzo wyjątkowo i to mi się bardzo podoba?
No tak po prostu kliknąć na jedną gwiazdke...;>
rejson mężczyzna, 54
Warszawa
29 lipca 2010 o 01:03
Zgłoś do moderacji
Oto jeden z przykladow:
malwinka2000 powiedziała we wtorek w nocy
Ocena: 1/6
okropność.Weź stary sie nawet do spiewania nie zabieraj
Śpiewasz obrzydliwie BLEEE
http://ising.pl/nagranie/3kddkdqnba,Mniej_niz_zero-Lady_Pank
Rejson
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
adervent mężczyzna, 19
Nagrań: 0, Postów: 10
29 lipca 2010 o 01:08
Zgłoś do moderacji
Umiesz czytać? Chyba napisałem że jeżeli piszą takie komentarze to można po prostu usunąć i zablokować. Czy takie to trudne?
Przepraszam bardzo w internecie to mogą sobie bluzgać. Szczerze. Gówno mnie to obchodzi kto co sobie myśli o moim profilu. Co innego poza internetem. A po drugie nie że akceptuje tego typu reakcje ludzi i proszę sobie darować takie wypowiedzi bo mnie one nie ruszają. Nie akceptuje - Tylko, olewam.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 lipca 2010 o 01:14
Zgłoś do moderacji
adervent pisze:
Umiesz czytać? Chyba napisałem że jeżeli piszą takie komentarze to można po prostu usunąć i zablokować. Czy takie to trudne?
Przepraszam bardzo w internecie to mogą sobie bluzgać. Szczerze. Gówno mnie to obchodzi kto co sobie myśli o moim profilu. Co innego poza internetem. A po drugie nie że akceptuje tego typu reakcje ludzi i proszę sobie darować takie wypowiedzi bo mnie one nie ruszają. Nie akceptuje - Tylko, olewam.
Obraza to obraza.. nieważne, czy w internecie czy poza nim... więc to Ty sobie daruj .;|
rejson mężczyzna, 54
Warszawa
29 lipca 2010 o 01:14
Zgłoś do moderacji
Co innego myslec o Twoim profilu a co innego o Tobie, slowem pisanym tez mozna kogos obrazic, no chyba ze jest Ci wszystko jedno to inna sprawa
Rejson