Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:I Filip mnie olał..🙁
Dlaczego tak mówisz?
Rejson
![]()
rejson pisze:
Mam pewną propozycje: mianowicie zalozmy nowy post z tytulem np. niegrzeczne komentarze albo bardziej dosadnie i wklejajmy tam taki chamski komentarz razem z nikiem osoby zamieszczajacej oraz linkiem do miejsca w ktorym jest zamieszczony taki komentarz, moze to bedzie jakims malym postrachem dla ludzie nie liczacymi sie z innymi.
![]()
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:nieudana pisze:I Filip mnie olał..🙁Dlaczego tak mówisz? Bo pisałam post do Ciebie..
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:I Filip mnie olał..🙁Dlaczego tak mówisz? Bo pisałam post do Ciebie..
No jak ja ci mogę jedynkę dać skoro ty spiewasz bardzo wyjątkowo i to mi się bardzo podoba?
Rejson
adervent pisze:
Umiesz czytać? Chyba napisałem że jeżeli piszą takie komentarze to można po prostu usunąć i zablokować. Czy takie to trudne?
Przepraszam bardzo w internecie to mogą sobie bluzgać. Szczerze. Gówno mnie to obchodzi kto co sobie myśli o moim profilu. Co innego poza internetem. A po drugie nie że akceptuje tego typu reakcje ludzi i proszę sobie darować takie wypowiedzi bo mnie one nie ruszają. Nie akceptuje - Tylko, olewam.
Rejson
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej