Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
margott pisze:
Z moich ostatnich obserwacji wynika, ze wiele osob na ising czuje sie bezkarnie i wydaje im sie, ze moga obrazac innych do woli, dlatego poruszam problem kultury slowa i konsekwencji, jakie powinno pociagac za soba uwlaczanie czyjejs godnosci. Np. kolega brazil29 dzisiaj w nocy zablokowal mnie i dokonal na moim profilu wpisu wyzywajac mnie od suki tylko dlatego, ze skomentowalam jedno z jego nagran stwierdzajac, ze niestety nie bardzo wie o czym spiewa. Mam wrazenie, ze sie przestraszyl po mojej odpowiedzi, bo wpis usunal. Co ciekawe ponoc chamstwa nie lubi - tak twierdzi w opisie swojego profilu. O ironio !!!Od innych uzytkownikow tez dochodza mnie sluchy, ze roznie bywa. Takze mlodziez potrafi byc ordynarna i starszym od siebie uwlacza np. od staruchow. Widzialam juz jak 10latki wyzywaja sie od najgorszych bo sa zazdrosne i rywalizuja ze soba. Tak byc nie moze! Uwazam, ze powinny byc jakies sankcje ze strony ising dla takich osob. Z tego, co widze regulamin mowi o naruszeniu praw innych uzytkownikow a to pojemny worek, wiec nie mozna bezkarnie obrzucac innych ludzi obelgami. Nie twierdze, ze powinno to za pierwszym razem skutkowac blokada konta, ale ostrzezenia powinny byc - np. po trzech blokada i kasacja. To pewnie nie rozwiaze problemu, ale z pewnoscia bedzie jakims hamulcem dla narwanych. Pytanie tylko, czy komukolwiek z ekipy ising bedzie sie chcialo zajac tym problemem, bo zgloszen pewnie byloby sporo?
mlodykb pisze:
Nie od dziś wiadomo, że ising to nie to co kiedyś. Przypadki, gdzie po napisaniu konstruktywnego komentarza, osoba ciebie blokuje, bo nie dałeś 6 lub obraża, już tak nie dziwi. Jak napisała nieudana, że osoby dorosłe również bywają chamskie.
Najlepiej wszelkie skargi zgłaszać do władz ising 😉
Edytowano 29 lipca 2010 o 00:23.
nieudana pisze:
mlodykb pisze:Nie od dziś wiadomo, że ising to nie to co kiedyś. Przypadki, gdzie po napisaniu konstruktywnego komentarza, osoba ciebie blokuje, bo nie dałeś 6 lub obraża, już tak nie dziwi. Jak napisała nieudana, że osoby dorosłe również bywają chamskie.
Najlepiej wszelkie skargi zgłaszać do władz ising 😉
zgłaszałam już kilka kont..;> i z tego co mi wiadomo to nie wszystkie zostały zablokowane choć były chamskie i opryskliwe..
nieudana pisze:
A co to da jeśli blokną kogoś na tydzień tak jak np Wlodiego, potem wróci i znów będzie obrażał?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej