kkaraoke kobieta, 35
Mielec

Nagrań: 0, Postów: 121
13 lipca 2010 o 23:33
Zgłoś do moderacji
Dziękuję Ci ale to wiem, niestety ten suwak ktory odpowiada za glosnosc mikrofonu dla wszytskich aplikacji mam zablokowany tzn jest na szaro i nie mozna go zmienic
🙁
[...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Konto usunięte

kkaraoke kobieta, 35
Mielec

13 lipca 2010 o 23:56
Zgłoś do moderacji
Mogę
🙂

[...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
kkaraoke kobieta, 35
Mielec

13 lipca 2010 o 23:56
Zgłoś do moderacji
kkaraoke kobieta, 35
Mielec

13 lipca 2010 o 23:57
Zgłoś do moderacji
i własnie nie mogę tego zmienic ..
Konto usunięte

13 lipca 2010 o 23:59
Zgłoś do moderacji
Pierwsza sprawa, nad suwakiem "regulacja nagrania" jest poziomy suwak " balans" Ma być na środku.
Czy ty masz laptopa, czy stacjonalrny, i z jakiego źrodla ten mikrofon jest kamera?
kkaraoke kobieta, 35
Mielec

14 lipca 2010 o 00:12
Zgłoś do moderacji
Stacjonarny. mikrofon podłączony przodu. jeden mam taki sam mikrofon panasoonic a drugi wraz ze sluchawkami.
kkaraoke kobieta, 35
Mielec

14 lipca 2010 o 10:31
Zgłoś do moderacji
Proszę

Konto usunięte

22 lipca 2010 o 20:35
Zgłoś do moderacji
Nikt tego nie wie, problem moze być praktycznie wszedzie. łacze internetowe, program antywirusowy, właczony komunikator itp, itd. Ostatnio problemy stwarza Adobe flash player. Wejdz do działu "samouczek" i sprawdz czy twój komputer ma odpowiednie parametry ktore sa niezbędne do prawidłowego funkcjonowania.