majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
Nagrań: 137, Postów: 90
4 lipca 2010 o 22:34
Zgłoś do moderacji
Soap0bubble.. dziękuję serdecznie.. dla kogoś takiego jak Ty aż chce się śpiewać :-**
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
Konto usunięte
4 lipca 2010 o 22:55
Zgłoś do moderacji
To bardzo możliwe ze źle odbierasz moje intencje bo ja zawsze jestem chętny pomagac. Niestety nie możesz oczekiwać od nikogo stu procentowej recepty swojego problemu ponieważ trzeba przeanalizować kilka rzeczy. Dlatego moje odpowiedzi bazuja na sprawdzeniu pewnych faktów ktore są niezbędne do poprawnej pracy .
Sprubował bym w twoim przypadku wrócić na chwile do internet explorer i spróbował jak bedzie działało.
Co do pomocy technicznej sie nie wypowiadam bo szkoda gadać, wydaje mi sie że nie ma żadnej pomocy technicznej.
Jest Kuba, Paweł, i iSing to jest cała pomoc techniczna tego portalu.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 23:00
Zgłoś do moderacji
No jest to problem... u mnie te rwania występują nie w podkładzie ale w nagranym głosie, i co ciekawe w takich samych odstępach czasowych bez względu na to jaką piosenkę nagrywam... masakra.. wrrrrr... Przerwy się sumują i na koniec podkład ma finał a głos opóźniony i przerywany leci dalej akapella... ( niecenzuralne słowo).... wrrrrrr..
sza kobieta
Nagrań: 50, Postów: 200
4 lipca 2010 o 23:04
Zgłoś do moderacji
wiesz... może faktycznie wróć do poczciwego explorera ... ja tylko jego używam.
sza
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 23:09
Zgłoś do moderacji
Filip.. komu jak komu ale Marzence wierzę... dziś już dam sobie spokój bo już któryś dzień zmagam się z tym problemem i łeb mi od tego trzeszczy. Jutro spróbuję z explorerem.. może tak się uda.. Jeszcze raz serdeczne dzięki za rady.. wszystkie wypróbowałem i staram się do nich stosować.. jutro ciąg dalszy.. miłych snów życzę.. ja wstaję o 4,00..
4 lipca 2010 o 23:11
Zgłoś do moderacji
majerwill pisze:
Soap0bubble.. dziękuję serdecznie.. dla kogoś takiego jak Ty aż chce się śpiewać :-**
dziękuję
😉
ja mam nadzieję, że jeszcze usłyszę
😉 niestety nie mam pojęcia, jak mogę pomóc w tej sytuacji
😕 sama pewnie też bym się zirytowała, gdybym miała taki problem
`Panta rhei kai ouden menei...`
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 23:17
Zgłoś do moderacji
Miłych snów... i jeszcze raz dziękuję..
🙂)
4 lipca 2010 o 23:35
Zgłoś do moderacji
i wzajemnie
😉
`Panta rhei kai ouden menei...`
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
6 lipca 2010 o 21:35
Zgłoś do moderacji
Zrobiłem co tylko mogłem zrobić.. obojętnie z której przeglądarki wchodzę na iSing efekt jest ten sam. Wyczyściłem kompa Kasperskim w całości.. sformatowałem .. odinstalowałem AFP i wgrałem nowy.. wyrzuciłem Audacity i wszystko co mogło mieć wpływ.. Pozostaje mi na razie tylko słuchanie.. i będę kombinował nadal.. pozdrawiam Was i dziękuję..
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
7 lipca 2010 o 11:16
Zgłoś do moderacji
Ja też tak miałam. Na niczym mi nie wchodziło. Męczyłam się chyba ze 2 miesiące i samo przeszło
😃
This is something more.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
8 lipca 2010 o 20:18
Zgłoś do moderacji
To jeszcze miesiąc mi został..
😛-)))
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
9 lipca 2010 o 20:13
Zgłoś do moderacji
Miałem podobny problem. U mnie to wynikało z tego że procek za słaby i za mało RAM-u. Efekt był taki że co jakiś czas wcinało ułamek sekundy nagrania a na koniec nie szło zsynchronizować nagrania z podkładem bo jak pasowało na początku to się rozjeżdżało na końcu. Poradziłem sobie w ten sposób że ustawiłem tak źródło dźwięku do nagrywania, by nie był zgrywany sam mikrofon ale wszystko to co aktualnie słychać czyli i mój śpiew i dźwięk podkładu i wybieram na koniec zapis bez podkładu bo podkład już się nagrał ze śpiewem. Jak wcięło sekundę czy dwie to jednocześnie z mikrofonu i z podkładu i jest to prawie niezauważalne
🙂
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu