majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
Nagrań: 137, Postów: 90
4 lipca 2010 o 15:06
Zgłoś do moderacji
Tylko na tym portalu, podczas nagrywania, mój mikrofon fabrycznie zabudowany w laptopie zaczął przerywać i progresywnie zwiększać opóźnienie w stosunku do podkładu. Do tej pory nie było żadnych problemów.. Podczas nagrywania gdzie indziej wszystko jest normalnie czyli awaria mika nie wchodzi w rachubę... Pomoc techniczna iSing totalnie olewa moje maile z prośbą o pomoc.. może ktoś z Was coś poradzi.. Przy przejściu na inny mikrofon dzieje się to samo.. jestem wściekły.. H E L P... please..
Edytowano 9 marca 2013 o 12:16 przez moderatora.
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
Konto usunięte
4 lipca 2010 o 15:24
Zgłoś do moderacji
Ostatnio sa jakieś problemy z Adobe Flash player nie tylko na tej stronie wiec moze zaktualizuj to najpierw.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
Dzięki.. aktualizowałem wcześniej.. dzieje się to samo... pozdrawiam..
Konto usunięte
4 lipca 2010 o 15:33
Zgłoś do moderacji
Ja ostatnio mialem problem takze na innej stronie karaoke i po konsultacji z pomocą techniczna okazało sie ze Flash player był przyczyną.
Wiesz o tym ze wszelkiego rodzaju programy : Gadugadu, Skype, Facebook, etc muszą być wyłaczone podczas spiewania?
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 15:41
Zgłoś do moderacji
To też nie wchodzi w rachubę bo na iSing wchodzę prosto z przeglądarki Firefox.. a z tych portali nie korzystam.. Zastanawiam się czy czasem nie jest to pozostałość po zabawie nie do końca poznanym programem Audacity.. hm ?
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 16:26
Zgłoś do moderacji
Dziękuję Mruq.. te obciążenia nie wchodzą w grę.. spróbuję wejść na Operze.. a co do mika w laptopie posłuchaj nagrań.. życzę wszystkim takiej jakości.... pozdrawiam
🙂)
mruq mężczyzna, 32
Wrocław
Nagrań: 18, Postów: 1045
4 lipca 2010 o 16:27
Zgłoś do moderacji
A może Twoj laptop złapał jakąs infekcje, która niepozornie żre Ci procek lub obciąża upload ?
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 16:58
Zgłoś do moderacji
Mam pełną wersję Kasperskiego.. raczej niemożliwe.. a na Operze nie mogę się nagrać bo AFP woła o zezwolenie na dostęp do mika i kamy a mi nie wbija... paranoja q...wa.. :-(((
Konto usunięte
4 lipca 2010 o 17:40
Zgłoś do moderacji
Aha dodam jeszcze że jakikolwiek program Antywirusowy działajacy w tle może powodować taki effekt.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 20:51
Zgłoś do moderacji
Panowie... widzę z tego że wróciłem do punktu wyjścia... chyba zmienię portal.. dzięki serdeczne za zainteresowanie problemem ale nic w ten sposób nie zdziałam. Chyba muszę na miejscu znaleźć kogoś kto jest w temacie bardziej ode mnie... pozdrawiam serdecznie..
4 lipca 2010 o 21:21
Zgłoś do moderacji
majerwill pisze:
Panowie... widzę z tego że wróciłem do punktu wyjścia... chyba zmienię portal.. dzięki serdeczne za zainteresowanie problemem ale nic w ten sposób nie zdziałam. Chyba muszę na miejscu znaleźć kogoś kto jest w temacie bardziej ode mnie... pozdrawiam serdecznie..
o nie, i kogo ja będę słuchać sobie ?
🙁
`Panta rhei kai ouden menei...`
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
4 lipca 2010 o 22:30
Zgłoś do moderacji
Filip.. zaręczam Ci że każdą Waszą radę próbowałem zastosować.. niestety.. nie przynosi to efektu a chciałbym żeby to ruszyło.. Jeżeli mówiłem o zmianie portalu to tylko dlatego że na innych portalach sprzęt chodzi normalnie. Tutaj pomoc techniczną nie stać nawet na to żeby napisać że nie wiedzą w czym tkwi problem.. czy oni w ogóle istnieją ? A na iSing jestem dlatego że lubię pośpiewać.. dla siebie i dla tych którzy chcą tego słuchać.. I przykro mi że tak to odebrałeś.. pozdrawiam..