Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 30 czerwca 2010 o 22:41.
ignorantia iuris nocet...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
simonyourangel pisze:
niech się biją w kiślu 😊
na zlocie na zlocie 😃 będzie atrakcja wieczoru.
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
sylwi1970 pisze:
Witam to ja jestem tą rzekomą Sylwią Sandro (astrea) , i oczywiście się ujawniam bo to jest prawda i Wlodi ma racje .Po wysłaniu wiadomości wysłałaś mi wiadomość żebym takich rzeczy nie robiła bo sama wybierasz nagrania do podbicia ja ci odpowiedziałam podziękowałam i napisałam rozumiem.Po krótkim czasie wylogowałam się i już nie mogłam wejść na konto zablokowane konto miałam na 24 godziny bez ostrzeżenia a wiadomo że wysyłają najpierw ludziom ostrzeżenie że mogą zablokować konto .Więc musiała to być osoba która dobrze się zna z ekipą isingi dodam jeszcze że nie tylko Wlodi mówi że to ty kilka osób mi napisało że to ty podkablowałaś mnie do ising gdyż masz z ekipą znajomości .Nie będę mówić kto jeszcze tak twierdzi i mówi że to ty bo nie chcę wywoływać wojny bo nie po to tu jesteśmy mamy się tu świetnie bawić i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.Dodam jeszcze że po otrzymaniu tych wiadomości od innych użytkowników jestem pewna że ty to zrobiłaś i uważam że było to nie w porządku a już całkiem nie w porządku było to że nie otrzymałam żadnego ostrzeżenia .To tyle co mam do powiedzenia na ten temat 🙂
Po prostu JESTEM...
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
Wprost zdumiewa mnie Wasze patrzenie na świat z niebywale wielkim dystansem. 🙂
Problem, który poruszacie jest kwestią wielce ważną, potrzebującą natychmiastowego rozwiązania, gdyż przez przypadek może ucierpieć wiele jednostek. 🙂
Pozwólcie więc drogie dzieci, że w nieco chamski sposób pokaram niektórych z Was, wręczając Wam subiektywne jedynki, do których wystawienia mam pełne prawo. Ha... niby taka głupie, nic nie znacząca jedynka, a wielu z Was dotknie. 😃
I jeszcze będę się z tego cieszył i czerpał satysfakcję. 😃
To co? Komu pałkę? 😃
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
Wprost zdumiewa mnie Wasze patrzenie na świat z niebywale wielkim dystansem. 🙂
Problem, który poruszacie jest kwestią wielce ważną, potrzebującą natychmiastowego rozwiązania, gdyż przez przypadek może ucierpieć wiele jednostek. 🙂
Pozwólcie więc drogie dzieci, że w nieco chamski sposób pokaram niektórych z Was, wręczając Wam subiektywne jedynki, do których wystawienia mam pełne prawo. Ha... niby taka głupie, nic nie znacząca jedynka, a wielu z Was dotknie. 😃
I jeszcze będę się z tego cieszył i czerpał satysfakcję. 😃
To co? Komu pałkę? 😃
ragazzo occhi cielo.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej