Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
martynkaaa95 pisze:
A może zakończymy spory i będziemy znów jedną wielką iSingową rodziną? 😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
ragazzo occhi cielo.
anilorak2 pisze:
martynkaaa95 pisze:A może zakończymy spory i będziemy znów jedną wielką iSingową rodziną? 😃
heh sorry ale wątpię w to:/
Edytowano 30 czerwca 2010 o 22:23.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Oj przestańcie.Napisałam do ekipy.Moze jakims cudem przejrzą te wiadomosci i powiedzą,że nic takiego nigdy nie wysłałam.Bo nie wysłałam kurde.
anilorak2 pisze:
kacpersky26 pisze:Ja wierzę Sandrze na słowo. Kto ze mną?
co za głupstwo....co to licytacja jakaś?
kacpersky26 pisze:
anilorak2 pisze:kacpersky26 pisze:Ja wierzę Sandrze na słowo. Kto ze mną?
Jaka licytacja? To w Polsce nie można wierzyć prawdomównym?!
Edytowano 30 czerwca 2010 o 22:25.
astrea pisze:
Oj przestańcie.Napisałam do ekipy.Moze jakims cudem przejrzą te wiadomosci i powiedzą,że nic takiego nigdy nie wysłałam.Bo nie wysłałam kurde.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
astrea pisze😲j przestańcie.Napisałam do ekipy.Moze jakims cudem przejrzą te wiadomosci i powiedzą,że nic takiego nigdy nie wysłałam.Bo nie wysłałam kurde.
Astrea po co przejmujesz sie ludzka glupota?? ;> to Ci sie kiedys przyda jak zostaniesz piosenkarka.. ze trzeba uwazac na jad ludzki. 🙂 dzieki tej przygodzie bedziesz silniejsza i bedziesz miala wiecej spraw w pupie 🙂
lukaszseminara pisze:
astrea pisze😲j przestańcie.Napisałam do ekipy.Moze jakims cudem przejrzą te wiadomosci i powiedzą,że nic takiego nigdy nie wysłałam.Bo nie wysłałam kurde.
Astrea po co przejmujesz sie ludzka glupota?? ;>
to Ci sie kiedys przyda jak zostaniesz piosenkarka.. ze trzeba uwazac na jad ludzki. 🙂
dzieki tej przygodzie bedziesz silniejsza i bedziesz miala wiecej spraw w pupie 🙂
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
anilorak2 pisze:
kacpersky26 pisze:
anilorak2 pisze: kacpersky26 pisze:Ja wierzę Sandrze na słowo. Kto ze mną?
pozwolisz że nie skomentuje......?
anilorak2 pisze:
kacpersky26 pisze:
anilorak2 pisze: kacpersky26 pisze:Ja wierzę Sandrze na słowo. Kto ze mną?
pozwolisz że nie skomentuje......?
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej