nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
30 czerwca 2010 o 22:10
Zgłoś do moderacji
Może i mnie ta sprawa nie dotyczy osobiście, ale zdołałem trochę już poznać Sandrę i nie wiem po co miałaby coś takiego robić. To nie w jej stylu. Takie jest moje zdanie i mam serdecznie w poważaniu czy ktokolwiek się ze mną zgadza ;]
Konto usunięte
30 czerwca 2010 o 22:12
Zgłoś do moderacji
koleżanka Sylwia nie powinna wypisywać takich głupot, bo sama siebie pogrąża - skąd niby inni użytkownicy mogą wiedzieć kto i kiedy pisze do moderatorów??? działa tu jakaś sieć szpiegowska?? powariowali wszyscy
atyde kobieta, 39
Gorzów Wlkp.
Nagrań: 57, Postów: 186
30 czerwca 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
anilorak2 pisze:
podsyłanie linków ze swoim nagraniem i proszenie o podbijanie.....ale to jest słabe......
Karolinko nie tylko słabe, moim zdaniem również poniżające.Przecież na forum jest milion wątków, na temat tego, jak wiele osób nie lubi, zupełnie nie trawi takiego zachowania a i tak dalej jest prośba o komentarzyk, subskrybcję, czy podbijanie nagrania w rankingu!!!
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 265, Postów: 1881
30 czerwca 2010 o 22:15
Zgłoś do moderacji
atyde pisze:
anilorak2 pisze😛odsyłanie linków ze swoim nagraniem i proszenie o podbijanie.....ale to jest słabe......
Karolinko nie tylko słabe, moim zdaniem również poniżające.Przecież na forum jest milion wątków, na temat tego, jak wiele osób nie lubi, zupełnie nie trawi takiego zachowania i i tak dalej jest prośba o komentarzyk, subskrybcję, czy podbijanie nagrania w rankingu!!!
heh no do niektórych to nie dociera......i później takie tematy i oskarżenia......
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
wojti31 mężczyzna
Warszawa
Nagrań: 0, Postów: 61
30 czerwca 2010 o 22:16
Zgłoś do moderacji
a co wtrące się - bo może już pora dać temu spokój ?
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
30 czerwca 2010 o 22:17
Zgłoś do moderacji
Kilka osób powiedziało,ze to ja-czyli muszą mieć dostęp do mojego konta! Ha!
Najlepiej będzie jak skontaktuje sie z ekipą i spytam,czy są w stanie sprawdzic czy kiedykolwiek dostali taką wiadomosc ode mnie. Zawsze tylko ładnie proszę,aby nikt nie prosił mnie o głosy. NIGDY NIE WYSYŁAŁAM DO EKIPY TAKICH WIADOMOSCI.
I udowodnię to.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 265, Postów: 1881
30 czerwca 2010 o 22:20
Zgłoś do moderacji
daj spokój Sandra....niech se tak myślą...i co? ludzie którzy Cię znają i tak w to nie uwierzą więc....łatewer;P
nie tłumacz się bez sensu bo ONI i tak wiedzą swoje prawda?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
30 czerwca 2010 o 22:20
Zgłoś do moderacji
ale wlodi powiedzial ze to zrobilas Astreo ! .. on zawsze ma racje ! xd
ragazzo occhi cielo.
nauro mężczyzna, 38
Łomża
30 czerwca 2010 o 22:21
Zgłoś do moderacji
Karolina ma rację, niektórym nawet niezbite dowody nie wystarczą ;]
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
Zgłoś do moderacji
Napisałam do Kuby,ale wątpie ze przejrzy całe archiwum wiadomosci zeby tam mojego zgłoszenia nie znaleźć eh...
😕 Ciekawe skąd pomysł,że to ja
😕
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Zgłoś do moderacji
kacpersky26 pisze:
Ja wierzę Sandrze na słowo. Kto ze mną?
ja!!!!!!!!!!
🙂