Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paulins pisze:
Nie myślałam, że przejdę 😆D ale cieszę się bardzo 🙂 w sumie trudny etap, bo trzeba przejrzeć wszystkie strony, żeby zobaczyć co już było a czego nie 😉
A, L, T
sza
angela84 pisze:
paulins pisze:Nie myślałam, że przejdę 😆D ale cieszę się bardzo 🙂 w sumie trudny etap, bo trzeba przejrzeć wszystkie strony, żeby zobaczyć co już było a czego nie 😉
skoro tak, to ja może przypomnę. od 2 etapu były już kawałki: Krótka historia, Yesterday, W aucie, Knockin on heavens door, Apologize, Szklanka wody, Mamma mia, Biełyje rozy, Już nie ma dzikich plaż, Czas nie będzie czekał, Rzeka marzeń, Dancing queen, Nie bądź taki szybki Bill, Pokonaj siebie, Aleja gwiazd, Ta sama chwila, Fever, Kobiety są gorące, Jeszcze się tam żagiel bieli, Zawsze tam gdzie ty, One, Czy ten pan i pani, The show, Love is all around, Jolka Jolka pamiętasz, Makumba, Nie kłam że kochasz mnie, I just called to say I love you, Niepokonani, Jedzie pociąg, Chcemy być sobą, W kinie w Lublinie, Ile jesteś wart, Nasze rendez-vous oraz Kołysanka dla nieznajomej. tych piosenek NIE śpiewamy 🙂
laura
∮la ♪♫♪♫♪♫ mono
Viola :-) la, la, la...
Edytowano 25 lipca 2010 o 16:28.
sza
sza
A, L, T
∮la ♪♫♪♫♪♫ mono
∮la ♪♫♪♫♪♫ mono
A, L, T
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej