Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
Edytowano 10 czerwca 2010 o 01:18.
...
filipzkonopi pisze:
Nie zapominajmy ze tu sie bawimy a nie chlaszczemy po gębach, luz blues.
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
wojtasinskiii pisze:
Ja szczerze juz dawno zauwazylem ze z tym Nagraniem Dnia i calym Rankingiem zle sie dzieje, wypowiadalem sie na profilu i rozmawialem z innymi. lecz co ja biedny sam mam zrobic.
Jest mi milo ze zostalem nagraniem dnia i wogole, ale bez urazy niektore piosenki w rankingu nie powinny wogole sie znalezc!
Nie jestem ZADNYM krytykiem muzycznym, bo sam jestem amatorem, i spiewam bo lubie! Nie ukrywam ze lubie jak ludzie mnie sluchaja, ale jak nie to tez nie jest koniec swiata nie?
Ogolnie strasznie mnie wkurzaly wiadomosci ktore dostawalem codziennie po kilka, zeby na dana osobe glosowac, pozniej nawet dostawalem wiadomosci na gg, - sorry ale to juz jest zdeka chore!! czy niektorzy sa az tak bardzo zdesperowani zeby o to prosic?
Powstaly gangi ludzi, ktorze juz zaraz po polnocy wzmowie z innymi - wybieraja sobie osobe ze swojego okregu i na nia glosuja!
Jestem jak najbardziej na tak, ale tylko wtedy kiedy nagrania sie da sluchac, a nie jest z linia melodyczna czy cos takiego.
Moim zdaniem nagranie dnia powinno byc czyms co mogloby zaskoczyc wszystkich uzytkownikow tego portalu.
Niestety nie zawsze tak jest!
Nagranie dnia, to wedlug mnie cos co potrafi zaskoczyc, i glosem i pomyslem i wlasna tworczoscia jak i kreatywnoscia!
Wiem ze wiele osob zaraz sie do mnie przyczepi ale niestety, w ostatnich dniach tego brakuje.
Jak ktos madry kiedys powiedzial, sam glos nie wystarczy nie?
Nie chodzi mi o jakies show czy cos w tym stylu BO TO TYLKO PORTAL INTERNETOWTY!!
Wiem ze to wszystko roznie zostanie odebrane, ale trzeba cos w tym zrobic!
Rozumiem ze nagranie dnia, to glosy od "publicznosci" a nie od "jury"
ale trzeba umiec madrze wybierac i glosowac! 🙂
Dziekuje za uwage!
nieudana pisze:
wojtasinskiii pisze:Ja szczerze juz dawno zauwazylem ze z tym Nagraniem Dnia i calym Rankingiem zle sie dzieje, wypowiadalem sie na profilu i rozmawialem z innymi. lecz co ja biedny sam mam zrobic.
Jest mi milo ze zostalem nagraniem dnia i wogole, ale bez urazy niektore piosenki w rankingu nie powinny wogole sie znalezc!
Nie jestem ZADNYM krytykiem muzycznym, bo sam jestem amatorem, i spiewam bo lubie! Nie ukrywam ze lubie jak ludzie mnie sluchaja, ale jak nie to tez nie jest koniec swiata nie?
Ogolnie strasznie mnie wkurzaly wiadomosci ktore dostawalem codziennie po kilka, zeby na dana osobe glosowac, pozniej nawet dostawalem wiadomosci na gg, - sorry ale to juz jest zdeka chore!! czy niektorzy sa az tak bardzo zdesperowani zeby o to prosic?
Powstaly gangi ludzi, ktorze juz zaraz po polnocy wzmowie z innymi - wybieraja sobie osobe ze swojego okregu i na nia glosuja!
Jestem jak najbardziej na tak, ale tylko wtedy kiedy nagrania sie da sluchac, a nie jest z linia melodyczna czy cos takiego.
Moim zdaniem nagranie dnia powinno byc czyms co mogloby zaskoczyc wszystkich uzytkownikow tego portalu.
Nagranie dnia, to wedlug mnie cos co potrafi zaskoczyc, i glosem i pomyslem i wlasna tworczoscia jak i kreatywnoscia!
Wiem ze wiele osob zaraz sie do mnie przyczepi ale niestety, w ostatnich dniach tego brakuje.
Nie chodzi mi o jakies show czy cos w tym stylu BO TO TYLKO PORTAL INTERNETOWTY!!
Dziekuje za uwage!
Sorry, że się wpycham.. ale..
Wojtasinski.. Wiesz, wg mnie np Twoja piosenka tez nie powinna się znaleźć na pierwszej stronie...;] Ale jak już "zawisła" na głównej jako nagranie dnia, to nikt nie sapał..;] więc ty też tego nie rób.
A co do własnej twórczości.. To niestety nie kazdy potrafi tworzyć.. nawet tak mało ambitnych tekstów jak Twoje;] wybacz, ale nie umiałam się powstrzymac..;]
Spodziewam się nalotu.. I możecie teraz po mnie wszyscy skakać..😃 ale moje zdanie, to moje zdanie..;]
wojtasinskiii.
wojtasinskiii pisze:
nieudana pisze:wojtasinskiii pisze:Ja szczerze juz dawno zauwazylem ze z tym Nagraniem Dnia i calym Rankingiem zle sie dzieje, wypowiadalem sie na profilu i rozmawialem z innymi. lecz co ja biedny sam mam zrobic.
Dziekuje za uwage!
Sorry, że się wpycham.. ale..
Wojtasinski.. Wiesz, wg mnie np Twoja piosenka tez nie powinna się znaleźć na pierwszej stronie...;] Ale jak już "zawisła" na głównej jako nagranie dnia, to nikt nie sapał..;] więc ty też tego nie rób.
A co do własnej twórczości.. To niestety nie kazdy potrafi tworzyć.. nawet tak mało ambitnych tekstów jak Twoje;] wybacz, ale nie umiałam się powstrzymac..;]
Spodziewam się nalotu.. I możecie teraz po mnie wszyscy skakać..😃 ale moje zdanie, to moje zdanie..;]
ale ja przeciez nie twierdze ze moja piosenka jest "zajebista" !
przeciez ja dokladnie wiem ze ja spiewac nie umiem, i wiem to nie od dzis, a to ze udalo mi sie z tym nagraniem dnia to sie tylko z tego ciesze, - nie mialem na to wplywu, nie zabiegalem o glosy, nie promowalem piosenki wysylajac linka do innych proszac o komentarze! ale to takze nie zmienia faktu ze od tamtej pory jestem kims waznym i raptem nauczylem sie spiewac! bo spiewam jak spiewalem!
mi chodzilo tylko o to, ze przez ten caly ranking to sie na ising zrobilo nie smacznie
i poprostu wyrazilem swoja opinie
bo od kiedy powstal ten ranking to nie mozna nikomu nic napisac, bo kazdy odbiera to za zazdrosc, a nie jako komentarz!
nieudana pisze:
O nie..🙁 nikt na mnie nie nakrzyczał..🙁
Jesteście naprawdę okropni.;(
margareta pisze:
Szanowny Panie Wlodi,odpowiem tu bo nie uznaję pisania na priv.
Nie będę robić listy nagrań,które nie nadają się na ranking dnia.
Dlaczego?
Bo takich nie ma.Zdziwił się Pan?
Otóż ranking dnia został stworzony dla nagrań,które w sposób INDYWIDUALNY I ŚWIADOMY są wybierane przez słuchacza
i przez niego tam umieszczane.
To czy inni podzielą jego zdanie,to już kwestia ich ŚWIADOMEGO I INDYWIDUALNEGO wyboru.
Specjalnie podkreślam słowo INDYWIDUALNIE( ma ono również nasz rodzimy odnośnik SAMODZIELNIE) aby uświadomić,
że wybór czy głosować na jakieś nagranie czy nie,powinien powstać wyłącznie w głowie wybierającego.
Czyli mówiąc wprost,bez nacisku jakim jest rozsyłanie informacji z prośbą lub żądaniem głosowania.
Myślę,że jaśniej już nie można.
Życzę więc wszystkich odwagi w dokonywaniu własnych wyborów!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!