Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
chmurka37
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
...
...
wokalista pisze:
sami darzcie do tego zeby miec swoje nagranie "nagraniem dnia" a nie czepiacie sie zasluzonych nagran o.0
wokalista pisze:
szkoda mi tych ludzi ktorzy to zrobili naprawde..
czepiacie sie..
sami darzcie do tego zeby miec swoje nagranie "nagraniem dnia" a nie czepiacie sie zasluzonych nagran o.0
szkoda mi takich ludzi.. o.0
co zazdrosc zzera? o.0
co za ludzie...
strelauiczarny pisze:
wokalista pisze:
Znajdz 10 różnic miedzy twoja wypowiedzią a słownikiem ortograficznym ;>
bo i mi sie robi żal...
strelauiczarny pisze:
Znajdz 10 różnic miedzy twoja wypowiedzią a słownikiem ortograficznym ;>bo i mi sie robi żal...
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:Znajdz 10 różnic miedzy twoja wypowiedzią a słownikiem ortograficznym ;>bo i mi sie robi żal...
Buahahaha, masz piwo za ten komentarz😛
wokalista pisze:
szkoda mi tych ludzi ktorzy to zrobili naprawde..
czepiacie sie..
co zazdrosc zzera? o.0
co za ludzie...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
wokalista pisze:szkoda mi tych ludzi ktorzy to zrobili naprawde..
czepiacie sie..
co zazdrosc zzera? o.0
co za ludzie...
Wiesz co,Ty sie lepiej w tej kwestii nie wypowiadaj,bo Twoim dążeniem do nagrania dnia jest spamowanie i sępienie o głos, a wlasnie chodzi o to,żeby tego uniknąc,wiec nie wiem po co sie w ogóle odzywasz.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!