Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
zenek pisze:
O tak nikt mi nie każe oglądać reklam gdybym ich nie oglądałbym nic.Prawda jest taka ,że możliwość wolnego wyboru jest tylko pozorna .Nie mogę na przykład wyłączyć ranking dnia bo inaczej musiałbym zrezygnować z isinga jako takiego . A nie che rezygnować póki ,co wiec bądź łaskaw zadać sobie pytanie czy mam wolny wybór ?
strelauiczarny pisze:
zenek pisze:
O tak nikt mi nie każe oglądać reklam gdybym ich nie oglądałbym nic.Prawda jest taka ,że możliwość wolnego wyboru jest tylko pozorna .Nie mogę na przykład wyłączyć ranking dnia bo inaczej musiałbym zrezygnować z isinga jako takiego . A nie che rezygnować póki ,co wiec bądź łaskaw zadać sobie pytanie czy mam wolny wybór ?
Nie mowie o wolnym wyborze. wolny wybór jako taki nie istnieje. ale możesz pominąć ranking dnia skoro jest dla ciebei nieznaczący z takich powodów. Nikt nie kaze ci w rankingu uczestniczyc biernie ani czynnie.
...
![]()
...
![]()
...
![]()
zenek pisze:
skoro to dla Ciebie jest takie nieistotne to dlaczego tak zawzięcie walczysz ?
dasetro pisze:
Ludzie opamiętajcie się, przecież to taka marna prowokacja bijąca na pierwszy rzut oka zawiścią i idiotyzmem. Zapomnieliście że jesteście tu aby dobrze się bawić ??
...
![]()
zenek pisze:
dasetro pisze:Ludzie opamiętajcie się, przecież to taka marna prowokacja bijąca na pierwszy rzut oka zawiścią i idiotyzmem. Zapomnieliście że jesteście tu aby dobrze się bawić ??
Idiotyzmem ?
![]()
Mary
Sh.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej