Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
zenek pisze:
O tak nikt mi nie każe oglądać reklam gdybym ich nie oglądałbym nic 😉 .Prawda jest taka ,że możliwość wolnego wyboru jest tylko pozorna .Nie mogę na przykład wyłączyć ranking dnia bo inaczej musiałbym zrezygnować z isinga jako takiego . A nie che rezygnować póki ,co wiec bądź łaskaw zadać sobie pytanie czy mam wolny wybór ?
strelauiczarny pisze:
zenek pisze:
O tak nikt mi nie każe oglądać reklam gdybym ich nie oglądałbym nic 😉 .Prawda jest taka ,że możliwość wolnego wyboru jest tylko pozorna .Nie mogę na przykład wyłączyć ranking dnia bo inaczej musiałbym zrezygnować z isinga jako takiego . A nie che rezygnować póki ,co wiec bądź łaskaw zadać sobie pytanie czy mam wolny wybór ?
Nie mowie o wolnym wyborze. wolny wybór jako taki nie istnieje. ale możesz pominąć ranking dnia skoro jest dla ciebei nieznaczący z takich powodów. Nikt nie kaze ci w rankingu uczestniczyc biernie ani czynnie.
...
...
...
zenek pisze:
skoro to dla Ciebie jest takie nieistotne to dlaczego tak zawzięcie walczysz ?
dasetro pisze:
Ludzie opamiętajcie się, przecież to taka marna prowokacja bijąca na pierwszy rzut oka zawiścią i idiotyzmem. Zapomnieliście że jesteście tu aby dobrze się bawić ??
...
zenek pisze:
dasetro pisze:Ludzie opamiętajcie się, przecież to taka marna prowokacja bijąca na pierwszy rzut oka zawiścią i idiotyzmem. Zapomnieliście że jesteście tu aby dobrze się bawić ??
Idiotyzmem ?
Mary
Sh.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!