wokalista mężczyzna, 32
Stalowa Wola
Nagrań: 179, Postów: 408
14 maja 2010 o 08:09
Zgłoś do moderacji
Ja na poczatek uczylem sie na akustyku
🙂
ale polecam klasyczna
😃
bo jest lepsza do nauki
😊
cos o tym wiem
😃
a najlepiej to wybierz sie do sklepu i powiedz im jaka jest sytulacja.. i czego chcesz to oni ci tam doradza
🙂
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
16 maja 2010 o 22:05
Zgłoś do moderacji
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/rodzaje-gitar.html
🙂
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
5 sierpnia 2010 o 17:18
Zgłoś do moderacji
rolandzik gitary w takich cenach co podajesz są bardziej dla profesjonalistów a nie dla grania sobie w domku dla siebie, ja za swoją gitare dałam do 200zł (nowa ze sklepu) i w zupełności starczy taka. a do tego nie ma ona żadnych problemów ze strojem ani z gryfem
🙂 a akustyk za 1500zł to myśle że najlepiej nadaje sie dla kogoś kto chce grać w jakimś zespole, bo tak to bez sensu przepłacać, szkoda kasy. Ktoś jak umie grać to i na każdej gitarze zagra obojętnie ile by nie kosztowała
😉
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
patka002 kobieta, 27
Nagrań: 3, Postów: 32
24 sierpnia 2010 o 19:40
Zgłoś do moderacji
jakie najlepsze są efekty do gitar elektrycznych, chodzi mi o coś rockowego/metalowego Z góry dziękuje
kosciuszko mężczyzna, 36
Rzeszów
Nagrań: 13, Postów: 7
15 września 2010 o 22:54
Zgłoś do moderacji
1.Z allegro tanio to jedynie uzywke, sprzet muzyczny ma to do siebie ze jezeli ma sie cos zepsuc to sie zepsuje. Jezeli ktos uzywal gitarke przez jakis czas i nic sie nie dzialo to jest bardzo duza szansa ze tak bedzie dalej jeszcze dlugo.
2. Pierwsza gitara= klasyczna gitara.
Upierasz sie na elektryka, wez pod uwage tez to ze potrzebny jest piecyk gitarowy, albo przynajmniej w miare znosna karta muzyczna ktora nie nanosi opoznien.
3. masz pieniadze na efekt do gitary to = Line 6 Live xt pod.(gitarzysci z prawdziwego zdarzenia ktorzy wiedza jakie chca brzminie uzyskac kupuja markowy lampowy wzmacniacz gitarowy). Nie masz duzo pieniedzy = kostka analogowa z konkretnym efektem, czy przesterem np firmy Boss.
20 września 2010 o 19:59
Zgłoś do moderacji
na początek klasyczną albo akustyczną . ja rok temu kupiłam akustyczno - klasyczną i do teraz swietnie na niej gram
przemko80 mężczyzna, 44
Ostrów Wielkopolski
Nagrań: 0, Postów: 6
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
6 października 2010 o 19:59
Zgłoś do moderacji
przemko80 pisze:
Jaka to jest gitara akustyczno-klasyczna?
Sześcio strunowa
😃
Posłuchaj nagrań
miajason. Ona gra na takiej i ma z nią nagrania
🙂