agak kobieta, 39
Wrocław
Nagrań: 98, Postów: 150
9 maja 2010 o 00:54
Zgłoś do moderacji
oczywiscie pozostaje bezstronna mimo wszystko, zeby byla jasnosc...
🙂
zadna z pań nie miala zlych zamiarow i to jest najwazniejsze
🙂
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
9 maja 2010 o 00:56
Zgłoś do moderacji
agak- dziękuję Ci za tę wypowiedź
😉
oj też im współczuję Robert...
😜
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
aamc kobieta
Warszawa
Nagrań: 3, Postów: 17
9 maja 2010 o 00:56
Zgłoś do moderacji
A ja wspolczuje Wam braku samokrytyki i dystansu do siebie .
Chwalcie sie dalej ,co do mojego spiewu nie oceniajcie jak nie slyyszeliscie .
Nie trzeba sie znac na spiewie zeby odroznic falsz od zajebistego nagrania ,Adijos , nie ma z kim gadac
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
9 maja 2010 o 01:00
Zgłoś do moderacji
A czemu piszesz "Wam"??? Skąd możesz wiedzieć jak ja np. przyjmuję krytykę, nie znając mnie w ogóle. Najpierw się chyba poznaje kogoś, a później się wydaje opinię, no tak mnie uczyli.
Co to forum ze mną robi. Miałem już iść, ale chyba znowu poczułem na tym portalu dreszcze emocji
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudany mężczyzna
A skąd mam wiedzieć;>
Nagrań: 0, Postów: 62
9 maja 2010 o 01:02
Zgłoś do moderacji
agak pisze:
hyh chyba czaje o co kaman...pani whisper chcialaby tylko krytyke od osob lepszych od niej musisz sie jednak przyzwyczaic do krytyki od osob nieznajacych sie..sam wojewodzki w idolu co robil ?? hehemnie tez "skrytykowala" osoba pewna....11latka 🙂 ktora ledwo co mowi a o spiewaniu mysli i kazala mi chyba "podszlifowac" sie hahaha myslalam ze pękne ze smiechu...byla w tym taka konkretna...co oznacza podszlifuj sie...widocznie miala niskie EGO i chciala wyjsc za wielką znawczynie ...i tylenic jej nie odpisalam. bo nie obchodzi mnie co mają do powiedzenia takie laski..tez to moze powinnas zostawic bez odzewu....prawda jest w Tobie i najwazniejsze...nie afiszuj sie z niąpozdrawiam
ocho dziwna wypowiedz
😛
aamc kobieta
Warszawa
Nagrań: 3, Postów: 17
9 maja 2010 o 01:02
Zgłoś do moderacji
Widzisz we mnie to emocji nie wzbudza , dziwi mnie natomiast to ,ze przyznanie komus oceny 2 wzbudza ;]
Jesli Cie tym uogolnieniem urazilam to sorry , akurat w tym masz racje
Dziwie sie w ogole co to za pojazd po kims kto wyrazil wlasne zdanie ?
W wolnym kraju zyjemy
9 maja 2010 o 01:27
Zgłoś do moderacji
otworz Twoje emoncje.. poczuj wolnosc i nie ograniczona dawke ekstazy.. zakryj uszy kapeluszem,.. i bedzie git xd
ragazzo occhi cielo.
9 maja 2010 o 01:34
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
otworz Twoje emoncje.. poczuj wolnosc i nie ograniczona dawke ekstazy.. zakryj uszy kapeluszem,.. i bedzie git xd
bosz....
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
9 maja 2010 o 03:04
Zgłoś do moderacji
Ale droga aamc jeżeli wstawiasz komuś te 2 to napisz dlaczego. Bo skomentowanie nagrania hasłem: 'jak dla mnie słabizna , sorry za szczerość , ale tak uważam' to wcale nie jest żadna krytyka tylko nieuzasadniona ocena (nie wiem może chęć zemszczenia się za swoje nieudane próby nagrania czegoś dobrze), która nie jest niczym sensownym poparta. Bo co ja mogę uzyskać z takiej wypowiedzi? Chyba tylko to, że moje nagranie Ci się nie spodobało...Ale dlaczego to już nie napiszesz...
I tym właśnie różnią się zazdrosne laski, które myślą, że ich samoocena wzrośnie po postawieniu komuś gorszej oceny od tych, które potrafią w konstruktywny sposób wyrazić to, co nie podoba im się w danym nagraniu. Więc jak myślisz? Czy my nie potrafimy przyjmować z dystansem krytykę czy Ty nie potrafisz jej w odpowiedni sposób wyrazić?
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
rafix80 mężczyzna, 44
Warszawa
Nagrań: 1084, Postów: 154
9 maja 2010 o 11:24
Zgłoś do moderacji
nie widziałem jak oceniasz ,ale faktycznie jak dajesz komuś 2 to napisz,uzasadnij.
Faktem jest też to,że rżeczywiście są osoby które obrażają się nawet za piątki miałem taki przypadek i w odpowiedzi dostałem,że zaniżam mu średnią i usuń komentarz itd.
Prawda była taka,że ja po pół litrze wódy lepiej bym to zaśpiewał.
Odnośnie ocen ja się nie przejmuję krytyką czasem nawet jest ona pomocna jeśli wiem co zknociłem,więc fakt stawiasz dwa punkty to uzasadnij.
Nie podoba mi się też że osoby które kiepsko wszystkich oceniają wręcz krytykują same wogóle nie potrafią śpiewać,może dzięki kretykowaniu innych czują się lepiej,tylko wspułczuć,ale polecam sdię tym osobom ja sie nie przejmuje nawet jedynkami w końcu szkołe już skończyłem,a to tylko zabawa,poza szarością tego świata i obowiązkami to dla mnie jedna z niewielu przyjemności.
Super DJ 80
donpedro mężczyzna, 50
Łódź
Nagrań: 295, Postów: 84
9 maja 2010 o 12:17
Zgłoś do moderacji
rafix80 pisze:
nie widziałem jak oceniasz ,ale faktycznie jak dajesz komuś 2 to napisz,uzasadnij.
Faktem jest też to,że rżeczywiście są osoby które obrażają się nawet za piątki miałem taki przypadek i w odpowiedzi dostałem,że zaniżam mu średnią i usuń komentarz itd.
Prawda była taka,że ja po pół litrze wódy lepiej bym to zaśpiewał.
Odnośnie ocen ja się nie przejmuję krytyką czasem nawet jest ona pomocna jeśli wiem co zknociłem,więc fakt stawiasz dwa punkty to uzasadnij.
Nie podoba mi się też że osoby które kiepsko wszystkich oceniają wręcz krytykują same wogóle nie potrafią śpiewać,może dzięki kretykowaniu innych czują się lepiej,tylko wspułczuć,ale polecam sdię tym osobom ja sie nie przejmuje nawet jedynkami w końcu szkołe już skończyłem,a to tylko zabawa,poza szarością tego świata i obowiązkami to dla mnie jedna z niewielu przyjemności.
pół litra mu dajcie !!!
cały czas tłumaczę że to zabawa a nie jakiś jeden wielki konkurs i pokaz własnych możliwości które niestety tylko w naszej lub najbliższych ocenie są genialne - wiem po sobie
🙂 ludzie więcej luzu - w ogóle system oceny tutaj to kpina jak dla mnie więc oceny traktuję jako coś dodatkowego - to opis zazwyczaj wyraża dokładnie to co myślę i to samo cenię w opisach innych osób - komentarz: fajnie i 6 nic mi nie mówi bo co fajnie i dlaczego to już zagadka - sama ocena powinna być opisowa i ta skala podzielona na doznanie estetyczne technikę odczucia a i w większości przypadków jeszcze poziom sympatii do śpiewającego
🙂)
już nawet myślałem czy nie zbojkotować w ogóle ocen ale lepsze jest dawanie 6 w jakiejkolwiek kategorii i napisanie chociaż kilku słów co myślę lub nie ocenianie jak mi się nie podoba a tylko napisanie dlaczego i co bym poprawił bo jest nie tak
dawanie komuś niskiej oceny bez uzasadnienia lub bo zwyczajnie mnie się to akurat nie podoba bo lubię jak to śpiewa ktoś inny lub ze zwykłej frustracji spowodowanej złymi ocenami własnych wykonań lub brakiem własnych nagrań bo Bozia lub Manitou nie dał głosu to niestety żenujący fakt na tym portalu ale każdy ma prawo do własnego wyrażania siebie nawet w tak głupi sposób tylko czy naprawdę Ci lepiej jak to zrobisz? jak tak to gratuluję tylko trzymaj się daleko ode mnie - mam alergię na sfrustrowane nastolatki a szczególnie z brakiem kultury
🙂
to się chyba tym tekstem doigram
🙂
dOnPeDro ____________ czasem też wyje
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
9 maja 2010 o 18:47
Zgłoś do moderacji
donpedro- już Cie lubię
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
teksciarz mężczyzna, 45
Tomaszów Lubelski
Nagrań: 1, Postów: 56
9 maja 2010 o 19:05
Zgłoś do moderacji
Wszyscy tu na ising są wielkimi artystami i zasługują na szóstki - mniej dawać nie można
🙂
ps. przecież to portal dobrej zabawy - a nie wyścig kto lepszy, kto gorszy
Maciek Charachajczuk