Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudany pisze:
aamc pisze😃obra W , z Toba to ja dyskutowac juz nie bede , bo jedyne co potrafisz napisac to "hahaha" albo "zal" . .Ja na Twoim miejscu tak bym sie nie smiala, bo chyba nie ma z czego .Na krytykowaniu Ciebie i wystawianiu slabych ocen mi nie zalezy , bo generalnie to Ty mi kolo d.. latasz.Ja napisalam jaki byl cel zalozenia tematu , jak nie masz nic sensownego do powiedzenia , a widze ze nie masz to zakoncz dyskusje.Nie chce sie wdawac w takie gadki , bo moge powiedziec pare slow za duzo , a nie o to mi chodzilo ..Jesli nadal nie rozumiesz co mialam na mysli odpusc , i prosze Cie nie mow ze dystans do siebie masz , bo wlasnie dalo sie zauwazyc ponownie.Pozdrawiam kolejny raz i zycze Ci samych najwyzszych ocen od znajomych 😃
Ha ha ha , w ten sposob zdobedziesz slawe napewno😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
aamc pisze:
Zakonczylam z Toba dyskusje dziewczyno , wracaj do swoich zabawek , adijos
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
Tomek, daj spokój. Szkoda Twojego zachodu, nie nauczysz ludzi kultury jeżeli sami się jej nie nauczyli 😉
aamc pisze:
Chce poruszyc pewna kwestie ... skomentowalam ostatnio nagranie pewnej osoby w zaden sposob jej nie obrazajac , po prostu jak dla mnie bylo to przecietne ,wiec wyrazilam wlasne zdanie.
Spotkalam sie w zamian z zablokowaniem (haha smiech) i z komentarzem jaka to jestem 'typiara' itd .
sorry ale wrzucacie tu nagrania , to liczcie sie z tym ze spotkacie sie z roznymi opiniami .
Nie spodziewalam sie ze 20 letnia dziewczyna nie potrafi przyjmowac krytyki , 0 dystansu do siebie .
Nic obrazliwe nie napisalam , wiec nie wiem skad taka reakcja , troche luzu kolezanka W..
Jestem od niedawna na ttej stronie ale myslalam ze ludzie tu maja wiecej luzu , widze ze nie ...oczekujecie ze kazdy Was bedzie chwalil a jedyne co potraficie to kogos zablokowac ?
Troche mi Was zal , prosze nawyzywajcie mnie teraz od trolli (tylko to potraficie) , nie ruszy mnie to a Was tylko na wyzwiska stac
Nie mowie do kazdego tutaj , wiec nie czujcie sie urazeni , bo nie to mialam na celu.Pozdrawiam
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
robertas19 pisze:
aamc pisze:Chce poruszyc pewna kwestie ... skomentowalam ostatnio nagranie pewnej osoby w zaden sposob jej nie obrazajac , po prostu jak dla mnie bylo to przecietne ,wiec wyrazilam wlasne zdanie.
Spotkalam sie w zamian z zablokowaniem (haha smiech) i z komentarzem jaka to jestem 'typiara' itd .
sorry ale wrzucacie tu nagrania , to liczcie sie z tym ze spotkacie sie z roznymi opiniami .
Nie spodziewalam sie ze 20 letnia dziewczyna nie potrafi przyjmowac krytyki , 0 dystansu do siebie .
Nic obrazliwe nie napisalam , wiec nie wiem skad taka reakcja , troche luzu kolezanka W..
Jestem od niedawna na ttej stronie ale myslalam ze ludzie tu maja wiecej luzu , widze ze nie ...oczekujecie ze kazdy Was bedzie chwalil a jedyne co potraficie to kogos zablokowac ?
Troche mi Was zal , prosze nawyzywajcie mnie teraz od trolli (tylko to potraficie) , nie ruszy mnie to a Was tylko na wyzwiska stac
Nie mowie do kazdego tutaj , wiec nie czujcie sie urazeni , bo nie to mialam na celu.Pozdrawiam
Sorry za stwierdzenie, ale sądzę, że chciałaś tym postem wzbudzić w Nas dla siebie samej litość, bo skoro Cię Kasia zablokowała no to musiała mieć powód i koniec tematu i jak ja bym miał zakładać tematy z powodu blokad samych to by mi konto zablokowali.
A co do wspomnianego "luzu" przez Ciebie to Ty droga koleżanko tym tematem sama nie wykazujesz w sobie samej tego tzw. "luzu" 🙂
No, to by było na tyle 🙂
Pa pa 🙂
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej