Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aamc pisze:
Wlasnie nie rozumiem braku dystansu do siebie, jeszcze okej jesli pretensje ma 14 latka ,ale nie 20letnia dziewczyna ..
Edytowano 9 maja 2010 o 00:18.
aamc pisze:
Wlasnie nie rozumiem braku dystansu do siebie, jeszcze okej jesli pretensje ma 14 latka ,ale nie 20letnia dziewczyna ..
Edytowano 9 maja 2010 o 00:19.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
nieudany pisze:
aamc pisze:Wlasnie nie rozumiem braku dystansu do siebie, jeszcze okej jesli pretensje ma 14 latka ,ale nie 20letnia dziewczyna ..
Musisz sie nauczyc jednej podstawowoej zasady, ze gdy wchodzisz miedzy stado Wron to musisz krakać tak jak one. Masz jedno nagranie, i do tego pewnie nei reprezentujesz nic specjalnego wiec dlatego cie tak potraktowala ta osoba. Nagraj 20 utowrow w roznych stylach tak aby osoba wiedziala ze ty sie znasz na tym o czym mowisz w swoim komentarzu.
aamc pisze:
nieudany pisze:aamc pisze:Wlasnie nie rozumiem braku dystansu do siebie, jeszcze okej jesli pretensje ma 14 latka ,ale nie 20letnia dziewczyna ..Musisz sie nauczyc jednej podstawowoej zasady, ze gdy wchodzisz miedzy stado Wron to musisz krakać tak jak one. Masz jedno nagranie, i do tego pewnie nei reprezentujesz nic specjalnego wiec dlatego cie tak potraktowala ta osoba. Nagraj 20 utowrow w roznych stylach tak aby osoba wiedziala ze ty sie znasz na tym o czym mowisz w swoim komentarzu.Nie musze dobrze spiewac zeby wyyrazic wlasna opinie na temat czyjegos nagrania , a skad wiesz ze nie reprezentuje nic specjalnego , zapewniam Cie ze reprezentuje .Pozdrawiam
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
nieudany pisze:
aamc pisze:nieudany pisze:aamc pisze:Wlasnie nie rozumiem braku dystansu do siebie, jeszcze okej jesli pretensje ma 14 latka ,ale nie 20letnia dziewczyna ..Musisz sie nauczyc jednej podstawowoej zasady, ze gdy wchodzisz miedzy stado Wron to musisz krakać tak jak one. Masz jedno nagranie, i do tego pewnie nei reprezentujesz nic specjalnego wiec dlatego cie tak potraktowala ta osoba. Nagraj 20 utowrow w roznych stylach tak aby osoba wiedziala ze ty sie znasz na tym o czym mowisz w swoim komentarzu.Nie musze dobrze spiewac zeby wyyrazic wlasna opinie na temat czyjegos nagrania , a skad wiesz ze nie reprezentuje nic specjalnego , zapewniam Cie ze reprezentuje .Pozdrawiam
Na tym portalu jest jedna zasada nie mow ze dobrze spiewasz, tylko spiewaj. Tu oceniamy spiew a nie czyjąs suchą nie podpartą faktami gadaninę.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
mialem sie wypowiedziec wczesniej.. wypowiem sie teraz. .; D
love opona and sex 😃
o co chodzi z opona dowiecie sie w nastepnym odcinku. 😃
aamc pisze:
Zauwaz ze wspomnialam o swoim spiewie , kiedy napisales ze nie moge oceniac innych jak nie mam wlasnego nagrania troche to smieszne ..Co do zasad to widze wlasnie jakie tu panuja , chwal innych albo nic nie pisz
nieudany pisze:
aamc pisze:Zauwaz ze wspomnialam o swoim spiewie , kiedy napisales ze nie moge oceniac innych jak nie mam wlasnego nagrania troche to smieszne ..Co do zasad to widze wlasnie jakie tu panuja , chwal innych albo nic nie pisz
I tej wersji sie trzymaj😛
aamc pisze:
Dobra W , z Toba to ja dyskutowac juz nie bede , bo jedyne co potrafisz napisac to "hahaha" albo "zal" . .Ja na Twoim miejscu tak bym sie nie smiala, bo chyba nie ma z czego .Na krytykowaniu Ciebie i wystawianiu slabych ocen mi nie zalezy , bo generalnie to Ty mi kolo d.. latasz.Ja napisalam jaki byl cel zalozenia tematu , jak nie masz nic sensownego do powiedzenia , a widze ze nie masz to zakoncz dyskusje.Nie chce sie wdawac w takie gadki , bo moge powiedziec pare slow za duzo , a nie o to mi chodzilo ..Jesli nadal nie rozumiesz co mialam na mysli odpusc , i prosze Cie nie mow ze dystans do siebie masz , bo wlasnie dalo sie zauwazyc ponownie.Pozdrawiam kolejny raz i zycze Ci samych najwyzszych ocen od znajomych 😃
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej