kelter mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 55
22 lipca 2009 o 22:30
Zgłoś do moderacji
nie wnikam, może wg ciebie fałszują, ale co sugerujesz? może te osoby zwróciły uwagę jury akurat czymś innym niż idealnym wokalem, jest np. super nagranie ojca z dzieckiem, bardzo mi się podoba, wg ciebie nie powinni wygrać? ja się cieszę, że wygrał np. allan. co z tego, że fałszuje, zrobił taki szoł, że szczena opada, nikt tak się nie zaangażował jak on. to jest niegrzeczne pisać, że ktoś nie powinien wygrać, naprawdę...
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
22 lipca 2009 o 22:32
Zgłoś do moderacji
Ja tylko pozwolę sobie sparafrazować Abradaba
😉 - "Karaoke to nie zabawa już"
😉
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
Nagrań: 27, Postów: 343
22 lipca 2009 o 22:33
Zgłoś do moderacji
wysy665 pisze:
Ja tylko pozwolę sobie sparafrazować Abradaba😉 - "Karaoke to nie zabawa już"😉
A szkoda.
Bless!
jagodaw kobieta, 32
Nagrań: 2, Postów: 100
23 lipca 2009 o 11:37
Zgłoś do moderacji
no z reguły tak jest aczkolwiek byłam na takim jednym konkursie który wygrała córka osoby siedzącej w komisji a śpiewała jakby to ująć -- bez komentarza ...
23 lipca 2009 o 15:05
Zgłoś do moderacji
No nie... Gdzie się nie ruszę, tam piaskownica. Trochę taktu, kultury i pokory życzę co poniektórym.
23 lipca 2009 o 16:12
Zgłoś do moderacji
Takich rzeczy nie powinniśmy podważać. Pawlunio1990 jest zniesmaczony, ale pozdrawia wszystkich, bo ma dobry humor
😃
izka kobieta
Warszawa
Nagrań: 3, Postów: 2
23 lipca 2009 o 18:28
Zgłoś do moderacji
"Śpiewać każdy może..." Fajnie, że ludzie, którzy nie mają talentu wokalnego nie wstydzą się i biorą udział w konkursie. Tak naprawdę po części chodzi o dobrą zabawę, zwłaszcza jeśli chodzi o wyróżnienia. Gorzej by było, gdyby nagroda główna przypadła komuś, kto nie śpiewa czysto, ale tak to myślę, że nie ma po co robić zamieszania.
martuska kobieta, 33
Nagrań: 81, Postów: 128
23 lipca 2009 o 19:01
Zgłoś do moderacji
Co prawda również jestem zdobywczynią płyty, ale chyba nie obrażę nikogo pisząc, że zgadzam się z większością. Decyzji komisji nie powinniśmy podważać, a konkurs organizowany na stronie typowo o "rozrywkowym" kształcie powinien być traktowany przede wszystkim jak próba swoich sił i dobra zabawa - jak się uda to super, jak nie - trudno, będę próbować dalej. Na tym proponuję zakończyć ten temat.
skypeteam kobieta, 83
Wioska Smerfów
Nagrań: 16, Postów: 32
23 lipca 2009 o 19:17
Zgłoś do moderacji
Nie piszcie tak bo smerfy ześlą Wam Gargamela ! leeee
Jesteśmy jacy jesteśmy i co Ci do tego?
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
Nagrań: 27, Postów: 343
23 lipca 2009 o 19:42
Zgłoś do moderacji
Przepraszam Was..
😃 nie biorę udziału w tej debacie, zadałam tylko pytanie i jak na razie otrzymałam może 2 odpowiedzi
🙂
Offtopujecie ludziska
🙂 Każdy ma swoje zdanie- to tak nawiasem mówiąc. Nie możecie potępiać zakręconego
🙂 ma zdanie i go broni. Wy również
🙂
Bless!