sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
Nagrań: 27, Postów: 343
22 lipca 2009 o 21:36
Zgłoś do moderacji
Mam pytanie odnośnie konkursów,a właściwie nagród z nimi związanych. Czy jest możliwe, żeby osoba, która wygrała w którymś konkursie np. płytę, miała szansę wygrać kolejny raz w następnych konkursach?
Bless!
22 lipca 2009 o 21:43
Zgłoś do moderacji
oj chyba raczej nie . bo niektóre płyty to wygrali ci którzy fałszowali . chyba nie mieli kogo juz wybierać .
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
22 lipca 2009 o 21:48
Zgłoś do moderacji
zakrecony13 pisze:
oj chyba raczej nie . bo niektóre płyty to wygrali ci którzy fałszowali . chyba nie mieli kogo juz wybierać .
Hm, byłabym zawiedziona,gdyby okazało się to prawdą
🙂
Bless!
22 lipca 2009 o 22:04
Zgłoś do moderacji
no rozumiem .a el wybrali do płyty tych którzy fałszowali .
jagodaw kobieta, 32
Nagrań: 2, Postów: 100
22 lipca 2009 o 22:06
Zgłoś do moderacji
serio ??? ja nie słuchałam tych nagran bo obecnie jestem bez dźwięku w kompie ...
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
22 lipca 2009 o 22:07
Zgłoś do moderacji
Jeśli dana osoba jest wystarczająco dobra, że spodobała by się któryś raz z rzędu, to czemu nie ? np. yfchjen
🙂
Bless!
22 lipca 2009 o 22:07
Zgłoś do moderacji
tak serio.
3 nagrania z fałszami . byłem pewny że sylwia czy yjfchen dostaną płyty.
22 lipca 2009 o 22:13
Zgłoś do moderacji
no ejj. ale i tak bym się kłócił co do tych płyt . nie dlatego ze ja nie dostałem . bo mogę iśc do empiku i sobie kupić. ale chodzi o sprawiedliwość. czy ci co wygrali wcześniej nie moga wygrac teraz. kłóciłbym się o płytę dla Yjfchenki i Sylwii .
kelter mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 55
22 lipca 2009 o 22:20
Zgłoś do moderacji
sorry a mi się wydaje, że to jest po prostu chamskie publicznie pisać takie rzeczy... było 1500 nagrań rozumiecie to? wszyscy przecież nie mogą wygrać. najlepiej od razu stworzyć swoją teorię i na wszystko narzekać... sorry mam dzisiaj zły dzień, musiałem coś napisać
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
22 lipca 2009 o 22:22
Zgłoś do moderacji
kelter pisze:
sorry a mi się wydaje, że to jest po prostu chamskie publicznie pisać takie rzeczy... było 1500 nagrań rozumiecie to? wszyscy przecież nie mogą wygrać. najlepiej od razu stworzyć swoją teorię i na wszystko narzekać... sorry mam dzisiaj zły dzień, musiałem coś napisać
Wybacz, ja tylko zadałam pytanie, reszta sobie spekulowała.. ich sprawa, też nie ma się co mieszać w to. Wolność słowa, dobrze mniemam ?
Bless!
22 lipca 2009 o 22:23
Zgłoś do moderacji
tak rozumiemy . ale wiem ze pisze to 3 raz . ale te dziewczyny które wymieniałem powinny dostać płyty. może i jestem chamski ale mówie szczerze . ni8ektóre osoby które wygrały płyty tak fałszowały zę szkoda gadać.
22 lipca 2009 o 22:26
Zgłoś do moderacji
no zwykle konkursy wygrywają ci którzy potrafią śpiewać. chyba sie nei mylę ? nieprawdaż ?