majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
Nagrań: 137, Postów: 90
13 sierpnia 2017 o 23:08
Zgłoś do moderacji
@danaband Stara gwardia pamięta stare dobre czasy na iSing.pl..
😃
Fakt że nie było wtedy rankingu ale wraz z rosnącą liczbą uczestników coraz ciężej było wyłuskać talenciki które najczęściej znają swoją wartość i nie lansują się na siłę siedząc cicho w kącie. Tacy nie ścigają się w ilości znajomych, nie piszą masy komentarzy i nie siedzą tu na okrągło. Śpiewają bo lubią i wiszą im rankingi jak kilo kitu na agrafce
🙂
Warto było ich odnaleźć, pokazać innym użytkownikom.. cieszyć się że tacy między nami są. Takie właśnie były założenia rankingu.. i do dziś takich ludzi odnajduję. Cieszę się gdy zdobędą ND, dlatego też uważam że ranking jest potrzebny, tylko na uczciwych zasadach.. i o nie warto powalczyć.
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1037, Postów: 88
13 sierpnia 2017 o 23:19
Zgłoś do moderacji
pierwiosnek pisze:
@ vikings - po tym co już tutaj widziałam... czasem mam wrażenie, że niektórzy nie cofną się przed niczym... głos można rozpoznać pod warunkiem, że ktoś zaśpiewa - i nie będzie się przy tym wygłupiał, zagłuszał podkładem i robił innych dziwnych rzeczy 🙁 a gdyby zechciał to mógłby poprosić kolegę/koleżankę o zaśpiewanie...
Ale to już mocno komplikuje lewiznę... myślę że 1000 odsłuchań to bariera trudna do pokonania dla lewego konta....
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
13 sierpnia 2017 o 23:21
Zgłoś do moderacji
@majerwil Od wyłuskiwania talentów był Admin, nagradzając osobę wyróżnieniem! To było wyjątkowe zdarzenie, dostać od nich taki prezent
😃! Nie tak masowy jak dzisiejsze ND! Często kontrowersyjne! Moim zdaniem, dla mnie przynajmniej, najmilsze jest to, że ktoś mnie odwiedzi i zostawi po sobie ślad....a nawet..pozdrowi..Wyłuskanie talencika..jak to nazywasz Jurku..to często subiektywna ocena..Nie wszyscy mamy ten sam gust, co do wokali i przekazu..O co więc tutaj walczyć? W/g mnie o kulturę słowa i wzajemne poszanowanie! Dobranoc*)
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
13 sierpnia 2017 o 23:22
Zgłoś do moderacji
majerwill pisze:
@danaband Stara gwardia pamięta stare dobre czasy na iSing.pl.. 😃
Fakt że nie było wtedy rankingu ale wraz z rosnącą liczbą uczestników coraz ciężej było wyłuskać talenciki które najczęściej znają swoją wartość i nie lansują się na siłę siedząc cicho w kącie. Tacy nie ścigają się w ilości znajomych, nie piszą masy komentarzy i nie siedzą tu na okrągło. Śpiewają bo lubią i wiszą im rankingi jak kilo kitu na agrafce 🙂
Warto było ich odnaleźć, pokazać innym użytkownikom.. cieszyć się że tacy między nami są. Takie właśnie były założenia rankingu.. i do dziś takich ludzi odnajduję. Cieszę się gdy zdobędą ND, dlatego też uważam że ranking jest potrzebny, tylko na uczciwych zasadach.. i o nie warto powalczyć.
Wiele razy dodawałem do rankingu wygrzebane perełki... myślicie że ktoś tego słuchał... 3-7 odsłuchań przez cały dzień, wszyscy omijali... bo nie znam to co ja będę miał z słuchania kogoś tam....
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
13 sierpnia 2017 o 23:24
Zgłoś do moderacji
@vikings Cyt. "
Ale to już mocno komplikuje lewiznę... myślę że 1000 odsłuchań to bariera trudna do pokonania dla lewego konta...."
Bądź realistą.. ile masz takich nagrań ?
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
13 sierpnia 2017 o 23:38
Zgłoś do moderacji
@danaband Z tego już słyniemy że gdzie dwoje ludzi tam trzy racje
🙂 Widzę że większość optuje za likwidacją rankingu. Powiem szczerze że rozwiązanie również rozważenia warte, może faktycznie nie byłoby powodu do wojen a powróciłby wzajemny szacunek do siebie. Śpiewało by się tylko dla przyjemności śpiewania bez walki o nie wiadomo co.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
13 sierpnia 2017 o 23:41
Zgłoś do moderacji
pierwiosnek pisze:
@ majerwill - nie chodzi o jedno nagranie ale o ogólną liczbę odsłuchań - u Ciebie jest na przykład 114tys z hakiem, czyli mógłbyś głosować 😉
Sorry.. nie doczytałem dokładnie o co chodzi.. też dobra myśl
😃 Idziemy do przodu
😃
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
13 sierpnia 2017 o 23:50
Zgłoś do moderacji
W obecnej formie ranking nie ma sensu, bo nie spełnia swojej funkcji, więc jeśli ma być taki to lepiej by go nie było. Ale uważam że ranking jest potrzebny jeśli mamy tu już tysiące użytkowników, nie będziemy w stanie dotrzeć do nowych zdolnych ludzi... zamkniemy się w kręgu swych znajomych. Myślę że ranking powinien promować zdolne osoby i dawać im szansę na większą publikę. A nie jest możliwym by admin czy ktoś jeden decydował czego warto słuchać... tylko ranking daje taką możliwość.... Nawet nie chodzi o nagranie dnia, często na dalszych miejscach są lepsze... ale nie jesteśmy w stanie do nich dotrzeć bez rankingu.....
14 sierpnia 2017 o 00:14
Zgłoś do moderacji
Jerzy...wałkujemy ten temat od lat...juz nie wiem który raz, prowodyrem tych dyskusji tutaj jesteś...
Błagam...to portal Karaoke, a nie Festiwal Pieśni i Tańca w Cipochwaścicach Wielkich...
Miałabym prośbę, do tych, których uważam, za ciut bardziej rozgarniętych i ogarniętych...
Olejmy To...i bawmy się, relaksujmy, spełniajmy w swojej pasji, a ranking zostawmy...niech sobie zyje swoim zyciem...
dopóki sam nie zdechnie...bo ludzie wreszcie zrozumieją, że wygrać w takiej atmosferze to łobciach z lekka...