Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paskudekk pisze:
@Emilko: Zawsze mozna stworzyc drugi ranking..."Dla ulubiencow" na starych zasadach 🙂
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
pierwiosnek pisze:
@majerwill - bardzo bym chciała, żeby plaga lewych kont zniknęła... nie tylko dlatego, że zafałszowują rankingi, ale też z tego powodu, o którym pisała Ewa - lewe konta służą szykanowaniu innych osób. I to nie tylko jawnie, ale też w wiadomościach prywatnych. Cóż łatwiejszego niż założyć konto i anonimowo obrzucić kogoś błotem?
Mówisz, niech osoby z ising plus coś z tego mają... i tak mają trochę więcej przywilejów niż pozostali 😉... czy Twój pomysł ograniczyłby liczbę lewych kont? Nie wiem, może. Ale nie na tyle, na ile byśmy tego chcieli... raczej dałabym możliwość głosowania osobom z określoną liczbą odsłuchań na koncie - 500 albo 1000? Na lewym koncie ciężko byłoby uzyskać taką liczbę... a na kilku lewych to już na pewno. W każdym razie byłoby to bardzo bardzo pracochłonne 😜
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
pierwiosnek pisze:
@ vikings - nie wiem czy zlikwiduje... tą liczbę odsłuchań uprawniających do głosowania trzeba dobrze przemyśleć i dobrać... nie mam teraz pojęcia jaka musiałaby to być liczba, ale na eliminowałoby to konta jedno- lub dwudniowe 😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej