Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paskudekk pisze:
@Emilko: Zawsze mozna stworzyc drugi ranking..."Dla ulubiencow" na starych zasadach
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
![]()
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
![]()
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
![]()
![]()
pierwiosnek pisze:
@majerwill - bardzo bym chciała, żeby plaga lewych kont zniknęła... nie tylko dlatego, że zafałszowują rankingi, ale też z tego powodu, o którym pisała Ewa - lewe konta służą szykanowaniu innych osób. I to nie tylko jawnie, ale też w wiadomościach prywatnych. Cóż łatwiejszego niż założyć konto i anonimowo obrzucić kogoś błotem?
Mówisz, niech osoby z ising plus coś z tego mają... i tak mają trochę więcej przywilejów niż pozostali... czy Twój pomysł ograniczyłby liczbę lewych kont? Nie wiem, może. Ale nie na tyle, na ile byśmy tego chcieli... raczej dałabym możliwość głosowania osobom z określoną liczbą odsłuchań na koncie - 500 albo 1000? Na lewym koncie ciężko byłoby uzyskać taką liczbę... a na kilku lewych to już na pewno. W każdym razie byłoby to bardzo bardzo pracochłonne
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
pierwiosnek pisze:
@ vikings - nie wiem czy zlikwiduje... tą liczbę odsłuchań uprawniających do głosowania trzeba dobrze przemyśleć i dobrać... nie mam teraz pojęcia jaka musiałaby to być liczba, ale na eliminowałoby to konta jedno- lub dwudniowe
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej