19 czerwca 2017 o 23:37
Zgłoś do moderacji
Jak można tu coś nagrać? Muszę kazda piosenkę kupować?
synboginki mężczyzna
Veritatis Splendor
Nagrań: 0, Postów: 25
21 czerwca 2017 o 07:12
Zgłoś do moderacji
Zaangażowanie i konsekwencja - zapomniałem wspomnieć jeszcze i o tym 😉
libmik mężczyzna
Nagrań: 31, Postów: 12
3 lipca 2017 o 23:58
Zgłoś do moderacji
iSing - to takie proste.
Proszę przetłumaczyć sobie nazwę portalu.
Proszę nie dodawać do niej ( nawet w myślach) innych znaczeń niż to co literalne.
Proszę uzmysłowić sobie liczbę 1 439 935 osób zarejestrowanych i nie szukać problemów gdzie ich nie ma.
Już nazwa i liczba, przypomniane wyżej, mówią wszystko.
Proszę znaleźć inny społecznościowy portal ludzi bawiących się śpiewaniem i potrzebujący krytyków
...lub taki portal stworzyć. Wtedy wszelkie frustracje różnych niezadowolonych naprawiaczy, poprawiaczy, "filozofów od śledziowej główki" będą być może uzasadnione.
Kto chce być traktowany jak artysta czy krytyk pisany z Wielkiej Litery, lub za takiego siebie uznaje, albo ten kto chce być zauważony przez liczną publikę i doceniany, niech "produkuje się" przed tymi którzy słuchają, a nie śpiewają (choćby dla własnej przyjemności) i lepiej niech prezentuje się np. na portalu Youtube.
synboginki mężczyzna
Veritatis Splendor
Nagrań: 0, Postów: 25
4 lipca 2017 o 05:18
Zgłoś do moderacji
Oj! Zaleciało mentorskim smrodkiem! 🙂
Jestem tu miesiąc, zaręczam jegomości że ambicja stanowi siłę napędową znakomitej większości tej części z użytkowników, którzy zamieszczają nagrania regularnie. Wpisy (tudzież prywatne wiadomości) ludzi pozytywnie zaskoczonych szczerą oceną Słuchacza (duża bukwa - bo eto powszechnik) a także upraszających się o taką właśnie ocenę, wskazują że problem wspomnianych "dylematów moralnych" nie jest li tylko moim udziałem - vide: np. jeden z ostatnich wpisów na mym, jakże niegodnym, profilu.
Tak, czy owak, dziękuję sz. panu za udział w dyskusji (cóż, jest ferment - ani chybi musi pojawić się i jakowyś smrodek 😉 )