Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
tylko dajcie czasowi czas...
mk1818 pisze:
Nie spodziewałem się że chłopacy są aż tak zawzięci ]
Fuck You ^ ^ : ]
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
kruszynka20a pisze:
Ja się tylko zaczęłam zastanawiać, od kiedy to zły sprzęt sprawia, że ktoś nie trafia w dźwięki lub mówiąc wprost fałszuje, bo to ciekawe zjawisko 😛
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
dodka pisze:
Musze was zawieśc , nie bede śpiewała bo nie potrafie tego robić i zarejestrowałam sie tylko po to by co nieco napisać o waszym zawistnym zachowaniu . Niestety tak to wygląda .
agata222 pisze:
mk1818, Twoja skromność mnie rozbroiła 🙂)
mk1818 pisze:
no to już się zaprezentowałeś więc czego chcieć więcej??🙂 tylko zwycięstwo Ci pozostało i jednak z tego co widać w pewnym stopniu Ci na nim zależy🙂
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
kruszynka20a pisze:
Otóż to 😃 Chyba będę tu częściej zaglądać, może jeszcze więcej ciekawych teorii tu się pojawi, na które sama w życiu nie wpadnę 😛
mk1818 pisze:
a to przepraszam Pana bardzo. Nie spodziewałem się że chłopacy są aż tak zawzięci - jednak to chyba główna cecha kobiet🙂 ale czasami nawet jak ma się racje nie ma po co się użerać. Tak naprawdę Wy macie rację i chłopak też no bo jednak żadnego regulaminu nie ustalaliście🙂 A co do Ciebie to nie pisz że przesłuchałaś wszystkie nagrania bo gdyby tak było to oddałabyś swój głos na mnie😃 jestem tu zdecydowanie najlepszy😃D [ oczywiście żart żeby nie było niepotrzebnych postów jak to ja jestem skromny🙂 ]
mk1818 pisze:
Tak naprawdę Wy macie rację i chłopak też no bo jednak żadnego regulaminu nie ustalaliście🙂
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
mk1818 pisze:
masz zamiar być gwiazdą polskiej sceny muzycznej🙂 a jednak🙂
ale nie radze tam to dopiero będziesz miał ludzi nawzajem siebie ,,wyżerających"🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej