Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mk1818 pisze:
singer93 pisze:mk1818 pisze:wyślijcie mi tylko linka to na Was zagłosuje
O co kamann ?
mów po polsku bo nie rozumiem![]()
Ps tutaj się używa poprawnej polszczyzny jakby powiedziała p. Pedagog:0
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 pisze:
mk1818 pisze:singer93 pisze:mk1818 pisze:wyślijcie mi tylko linka to na Was zagłosuje
O co kamann ?
mów po polsku bo nie rozumiem![]()
Ps tutaj się używa poprawnej polszczyzny jakby powiedziała p. Pedagog:0
A g... prawda
tylko dajcie czasowi czas...
kruszynka20a pisze:
staram się być na bieżąco w rzeczach na forum, ale jak widzę że kolejny konkurs się pojawia, który kompletnie nie ma sensu, to wątpietak naprawdę najlepsze konkursy już za nami, które były świetnie prowadzone, miały sensowny regulamin i był więcej niż 1 juror trochę powyżej 13lat ..
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
mk1818 pisze:
w pełni się z Tobą zgadzam. Podziwiam Cię od kiedy tylko pierwszy raz Cię usłyszałem. Masz niesamowitą barwę głosu i ta skala głosu... Pozazdrościć tylko
mk1818 pisze:
mk1818 pisze:w pełni się z Tobą zgadzam. Podziwiam Cię od kiedy tylko pierwszy raz Cię usłyszałem. Masz niesamowitą barwę głosu i ta skala głosu... Pozazdrościć tylko
oczywiście z kolegą diamondwolf
mk1818 pisze:
mk1818 pisze:mk1818 pisze:w pełni się z Tobą zgadzam. Podziwiam Cię od kiedy tylko pierwszy raz Cię usłyszałem. Masz niesamowitą barwę głosu i ta skala głosu... Pozazdrościć tylko
oczywiście z kolegą diamondwolf
o nim to mówię
mk1818 pisze:
no to czemu na niego tak wcześniej jechałaś?? jeszcze by chłopak zamknął się w sobie i kolejny talent pozostałby nieodkryty??
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
mk1818 pisze:
no to czemu na niego tak wcześniej jechałaś?? jeszcze by chłopak zamknął się w sobie i kolejny talent pozostałby nieodkryty??
mk1818 pisze:
dobra ja zacząłem (tak to się pisze?? - trudny wyraztą bezsensowną polemikę więc i ja ją może zakończę??
ogłaszam temat za zamknięty
trwa druga tura wyborów więc głosujcie
agata222 pisze:
mk1818 pisze:no to czemu na niego tak wcześniej jechałaś?? jeszcze by chłopak zamknął się w sobie i kolejny talent pozostałby nieodkryty??
Dobra... przyznam się... Kierowała mną tylko i wyłącznie zazdrość
Ja nie umiem śpiewać, a on ma głos jak DodaTego mu zazdroszczę ;(((
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej