1 maja 2010 o 19:50
Zgłoś do moderacji
singer93 pisze:
Wydaje mi się, że większym żalem jest rozsyłanie swoich linków i proszenie o głosy. Bo chyba nie o to w tym chodzi?
Jak wam coś nie pasi to możecie robić to samo... a nie żalić się na forum że ten to gra nie fair. Założyciel tego konkursu nie napisał żadnego regulaminu ani zasad których trzeba przestrzegać więc można to przeprowadzić jak się żywnie podoba. A jeśli nie ma zasad to nie powinniście sie w tak smieszny sposób żalić że nie wygracie bo i tak byście przegrali
😃 Iken i Margolcia to moi znajomi więc nie dziwie się że na mnie głosują i thx dla nich ; )Proponuje zakończyć zbędny off top .
Edytowano 1 maja 2010 o 19:53.
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
2 maja 2010 o 13:29
Zgłoś do moderacji
diamondwolf
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
2 maja 2010 o 15:13
Zgłoś do moderacji
Mi sie tez wydaje ze jest tu cos ustawione i organizator konkursu powinien sie tym zajac. porównajcie sobie ich wykonania czyli diamondwolf i singer93. przeciez to normalne ze singer spiewa lepiej i na niego glosuje
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
2 maja 2010 o 15:19
Zgłoś do moderacji
mateuszpp pisze:
Mi sie tez wydaje ze jest tu cos ustawione i organizator konkursu powinien sie tym zajac. porównajcie sobie ich wykonania czyli diamondwolf i singer93. przeciez to normalne ze singer spiewa lepiej i na niego glosuje
Pisaliśmy o tym na poprzedniej stronie
🙂 diamondwolf, ze względu na to, że sam zdaje sobie sprawę z tego, że mam mniejsze szanse, wysyła do wszystkich prywatne wiadomości, w których prosi o oddanie głosu.
To tyle wyjaśnienia
🙂
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
2 maja 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
Gdybym miał lepszy mikrofon odsłuch byłby bardziej dokładny i wyostrzony , a tu nie o to chodzi : ] Dlatego nie powiedziałbym że śpiewa lepiej : ) Proponuje poczytać moje posty wyżej niż idiotycznie powtarzać jedno i to samo w kółko.
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
agata222 kobieta, 35
2 maja 2010 o 15:33
Zgłoś do moderacji
To nie kwestia mikrofonu tylko głosu, a właściwie bardziej słuchu. Przesłuchałam kilka Twoich nagrań i śmiem stwierdzić
😉 że śpiewasz poza dźwiękami. Ale to nie jest wątek o tym.
lol2 mężczyzna, 32
Nagrań: 0, Postów: 40
2 maja 2010 o 15:55
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/bia22jvv1,Dni_ktorych_nie_znamy-Marek_Grechuta proszę ocenę
dodka kobieta, 32
Dodolandia
Nagrań: 0, Postów: 11
2 maja 2010 o 16:40
Zgłoś do moderacji
Głosuje na DiamondWolf , dlaczego ?
Bo ma barwę głosu przyjemniejszą dla ucha niż ten ktoś singer czy jak mu tam , a to jest najważniejsze bo resztę da się dopracować i widzę w nim ogromny potencjał.
lala agata i reszta buraków... zakończcie swoje zawistne i durne komenty bo aż nie miło się na to patrzy . Jest napisane że nie mozna prośić o głosy ? Więc czego jeszcze dyskutujecie ? DiamondWolf zasługuje na pierwsze miejsce tutaj i tyle... jego barwa głosu jest bardzo przyjemna i gdyby jeszcze popracował pod okiem kogoś kto się na tym zna byłoby rewelacyjnie.
Fuck You ^ ^ : ]
agata222 kobieta, 35
2 maja 2010 o 16:48
Zgłoś do moderacji
dodka pisze:
Głosuje na DiamondWolf , dlaczego ?
Bo ma barwę głosu przyjemniejszą dla ucha niż ten ktoś singer czy jak mu tam , a to jest najważniejsze bo resztę da się dopracować i widzę w nim ogromny potencjał.
lala agata i reszta buraków... zakończcie swoje zawistne i durne komenty bo aż nie miło się na to patrzy . Jest napisane że nie mozna prośić o głosy ? Więc czego jeszcze dyskutujecie ? DiamondWolf zasługuje na pierwsze miejsce tutaj i tyle... jego barwa głosu jest bardzo przyjemna i gdyby jeszcze popracował pod okiem kogoś kto się na tym zna byłoby rewelacyjnie.
Po pierwsze zapoznaj się z regulaminem forum zanim cokolwiek tu napiszesz, bo widać, że go nie znasz
🙂 Po drugie cóż za zbieg okoliczności, że konto masz od dzisiaj
😉 hmm czyżby diamondwolf założył sobie nowe konto, a może ma adwokata?
😉 Jego barwa jest bardzo drażniąca, nie ma kompletnie słuchu. Takie jest moje zdanie
🙂 I nie życzę sobie drogie dziecko, żebyś używał/a takich tekstów w stosunku do mnie
🙂
Tyle na ten temat, nie dyskutuję z tak niekompetentnymi ludźmi
🙂
singer93 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 425
2 maja 2010 o 16:50
Zgłoś do moderacji
Więc teraz ja piszę tak:
Czy nie dziwi Was to że nijaka dodka założyła dziś konto i głosuje na Diamondwolf? Po drugie ten nick... Dodka - Może się kojarzyć z Dodą która widnieje na avatarze u Diamondwolf...
To chyba już wszystko tłumaczy?