Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
a zwłaszcza po tobie Filipie.
...
camacamillion pisze:
pamiętaj, Bóg widzi wszystko.
...
robertas19 pisze:
No nie, musiałem powrócić na chwilę, ażeby wyjaśnić pewnym osobom, dlaczego ten temat założyłem. A wiec, ten temat założyłem dla osób, które by chciały wyrazić swoje refleksje na temat tej tragedii. Ja nikogo nie zmuszałem, ani zmuszam do pisania, ani do komentowania tego tematu.
Ci co robią wszystko, ażeby zmienić wątek tego tematu, to powiem Wam tak. Uważacie, że my, którzy wyrażają tutaj swój smutek i solidarność z rodzinami ofiar, robimy z tego cyrk,hm....jeśli dla Was coś takiego jest cyrkiem to gratuluję inteligentnego rozumowania.
A mam jeszcze pytanie do Was krytykujących. Czy ja lub ktoś inny Wasze zdanie tutaj początkowo krytykował, otóż nie, więc byłbym wdzięczny, ażeby i taka inicjatywa z Waszej strony wyszła także.
Jest mi na prawdę przykro, ze nie potraficie zrozumieć, że ktoś na tym portalu na prawdę przeżywa tą tragedię i może ta osoba potrzebowała w tym dniu z kimś o tym porozmawiać. Nie spodziewałem się tego po Was, a zwłaszcza po tobie Filipie.
Jeżeli ekipa iSing uważa za konieczność zamknięcie tego tematu, to proszę bardzo, nikomu nie bronię.
P.S. "Człowiek jest zdumiewający, ale arcydziełem nie jest"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze: a zwłaszcza po tobie Filipie.
A czego sie po mnie nie spodziewaleś?
Czy otwarcie tego tematu postawi umarłego z grobu? Sam ci odpowiem , NIE!
Czy otwarcie tego tematu skłuci osoby na tym portalu? Tez sam ci odpowiem TAK!
Wiec po co ten temat?
Na dodatek zapobiegajac dalszych kłótni sam dążę o zamkniecie tematu bo nie chcialem aby sie roznily poglady na tym forum , a w szczegolnosci w tej materii. To teraz wyszlo że ja jestem nie dobry, dlaczego?
Co jest nie potraficie uszanowac woli zmarłych we własnych głowach i sumieniach?
NIe potraficie mile lub nie mile wspominac zmarłych we własnych myslach?
Po co ten temat, czy czyjas smierc potrzebuje rozglosu? Śmierć musi byc reklamowana tak samo jak karma dla kota?
Niech kazdy sam sobie odpowie na te pytania................................
kasiiik pisze:
a taki est sens, że są osoby, które chcą wyrazić swoje odczucia związane z tą straszną tragedią. Masz prawo się nie zgodzić...ale te wątek został założony dla osób, które chcą coś wyrazić, czymś się podzielić związanym z tą tragedią, a nie z tym, że się nie zgadzają. Może te świeczki wirtualne nic dla ciebie nie znaczą, ale to jest wyraz solidarności z ofiarami a także ich bliskimi.
[*][*][*]
strelauiczarny pisze:
camacamillion pisze😛amiętaj, Bóg widzi wszystko.
łoooooooooooooooo!!!
Uwielbiam tematy o Bogu. 🙂)
Paradoks Boga polega na tym że jest dogmatyczny i wszechmocny. Cokolwiek by sie nie stało można wytłumaczyć to boską interwencją. Dlaczego spadł samolot? Bo Pan tak chciał. Skoro chciał i widzi co się stało to po kiego mielibyśmy żałować, i ronić łzy skoro w myśl religii ludzie ci są w miejscu lepszym, posłani tam za pośrednictwem boga ??? Hmmm ??? Bóg widzi też kłamsta obłude hipokryzje. Idąc dalej Wymienianie Imienia Pana Boga na daremno jest grzechem ;> 😃😃 I kto jest zły i niedobry ?😛
Wolność przekonań gwarantuje nam to że nie msuze w czas żałoby martwić się i użalać nad ludźmi których nie znam.
W Afryce z dnia na dzien z głodu ichorób umiera znacznie wiecej osób niż na pokładzie tego smaolotu. Jest ci przykro ?
W samej polsce z powodu złych warunków niewykluczone że umiera sporo osób. Nie jest ci przykro ?
Problem w tym że bezmysle polskie masy bezkrytycznie lecą we wszystko co im się powie. Teraz Bogiem nie jest Bóg a Tvn i Tvp
Koniec .
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
...
kruszynka20a pisze:
Nie Będę cytować Shea30 bo musiałabym zacytować cały wpis, gdyż ze wszystkim co napisała się w 100% zgadzam. Ile trwała tak naprawdę żałoba i zjednoczenie Polski, 2 dni? i zaczynają się komentarze pod artykułami, że Sikorski to taki i nie taki bo coś zrobił lub nie, Macierewicz z Rydzykiem zwalają wszystko na PO, wychodzi chłopak na ulicę z megafonem, w momencie przejazdu konduktu z trumną z Prezydentową i krzyczy przez ten megafon że to spisek Obamy, Tuska i Putina, ludzie urządzają protest pod kurią przeciwko chowaniu prezydenta na Wawelu, zakładają strony na ten temat, zbierają głosy kto jest przeciw.. można tak wymieniać bez końca.. ale po co.. czy nie można po prostu uszanować tego czasu, każdy na swój sposób... są tu osoby, które ta katastrofa dotknęła bardziej, niektórych może wcale, więc zwracając się do tych drugich, uszanujcie to, że niektórzy to przeżywają, czy prawdziwie czy nie, tego nie da się sprawdzić, więc nie mówcie też że są obłudni czy komercyjni.. Ludzie potrafią się zjednoczyć,ale na krótko, dopóki nie znajdzie się powód żeby wszcząć awanturę, spór cokolwiek co nas podzieli i to się już nie zmieni..
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej