lols
strelauiczarny pisze:
Okej!
Tylko ile prawdy jest w pokazywaniu swojej żałoby. żałobę przezywa sie wewnętrznie a nie zewnętrznie pokazując wszystkim dookoła ze sie żałuje. to jest moim zdaniem obłudne. To jak zachowują sie ludzie z terorią spiskową w głowie i inni mi leży. tylko po co takie wątki na forum?? Ja tego nie jestem w stanie pojąć ??
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
każda minuta smutku zabiera Ci sześćdziesiąt sekund szczęścia
Sh.
Nie sądzę. Media które ciągle się gadały że on źle robił to, źle robił tamto, to sądzę że im teraz jest wstyd.
A mnie już w kurza ta żałoba. No ja kumam że to tragedia, że prawie 100 osób, ale ja mam za parę dni urodziny i nie mogę ich urzadzić przez ta cholerna żałobę !!
omg D:
franiamaj pisze:
A mnie już w kurza ta żałoba. No ja kumam że to tragedia, że prawie 100 osób, ale ja mam za parę dni urodziny i nie mogę ich urzadzić przez ta cholerna żałobę !!
Sh.
Edytowano 5 września 2010 o 16:27.
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
magdastea125 pisze:
nie wydaje mi sie zebym napisala cos co mogloby kogos urazic... napisalam tylko jak jest...
a nie jest tak?? charlotte?? nie jest?? jestes w stanie reczyc ze jak komus powiesz co ma robic to tak zrobi?? nie sadze...
nie powiedzialam rowniez ze nie szanuje tych ludzi i jak ja sie odnosze ani do tej sprawy ani jak ja sie zachowuje wiec nie snuj pochopnych wnioskow 😉 nikt nie musi wiedziec i nie rozpowszechniam tego co sadze na ten temat... w porownaniu do niektorych ktorzy sie chelpia i robia na pokaz??!! nie wstydze sie ani jednego slowa, ktorego napisalam bo nikomu nie ublizylam
lols
kruszynka20a pisze:
kierowcatira pisze:
z uwagi na twój wiek pozostawie to bez komentarza :d
Ja też...
I dołączam się do słów martiwin
shea30 pisze:
Filipzkonopi ma rację to forum spowoduje jakby nie było pewną rewolucję na Ising, bo do momentu tragedii była ta strona tylko stroną zapewniającą nam jakby nie było ogromną rozrywkę. Ale nie oszukujmy się, ta strona dla wielu z nas stanowi nie tyle rozrywkę co możliwość poznania wspaniałych ludzi z tą samą pasją jaką jest śpiew, muzyka. Ta katastrofa nas już podzieliła i ja nie ukrywam że niestety wyrobiłam sobie niepochlebne zdanie o pewnych osobach, tu udzielających się. Nie będę wymieniać o kogo chodzi, bo z mojego opisu pewnie to sami odczytacie. Pisanie o tak wielkim nieszczęściu nie jest obłudą tylko jakby nie było zjednoczeniem w tym ciężkim dla nas momencie, jeśli tu wam się to nie podoba to dlaczego nie pojedziecie do Warszawy i nie powiecie tym wszystkim ludziom którzy tam stoją i składają kwiaty że są obłudni bo powinni to robić w zaciszu domowym? dajcie spokój! przecież to forum niczym się nie różni od tych innych na wielu stronach w internecie. Forum jest dla wszystkich....
dlaczego wam nie przeszkadzają te płytkie nic nie znaczące fora np. uderz łokciem w klawiaturę i zobacz co ci wyjdzie, z całym szacunkiem ale co to ma wspólnego z muzyką? jeśli już tak się oburzacie że forum na temat tej strasznej tragedii nie powinien tu się znaleźć to walczcie konsekwentnie o usunięcie całej reszty beznadziejnych tematów nie dotyczących muzyki!!!!
dla mnie to straszna tragedia, pomimo że nie znałam tych ludzi osobiście, to mam świadomość że oni też mieli rodziny, dzieci, żony, mężów, przyjaciół....czy im nie należy się szacunek? czy to na prawdę nie wywołało u was choć na chwile poruszenia serca? druga bardzo ważna sprawa, zginął nasz prezydent, a ja pytam się was którzy atakują to forum w jakim wy kraju żyjecie??? to już nawet cały świat zareagował na nasz narodowy dramat, ludzie spontanicznie ( i tu już nie mówię o głowach państwa którym być może, powtarzam być może, tak wypada, bo raczej wierzę w ich szczere intencje, to prości ludzie przychodzą z kwiatami pod nasze polskie ambasady, obcokrajowcy, którzy pierwsi mogli by powiedzieć że nas to nie obchodzi bo mamy swoje dramaty.... a wy? kim jesteście....przepraszam, miałam nie zabierać już więcej głosu na tym forum po tym jak widziałam co tu zaczyna się dziać, ale chyba jako człowiek który może nazwać siebie patriotą muszę i bardzo chcę stanąć po stronie tych którzy chcą przeżyć tą żałobę godnie...rozumiem że każdy ma prawo głosu, ale inteligencja człowieka polega na tym że w chwilach tak strasznych nawet jeśli miał odmienne zdanie na temat polityków, władzy to powinien zachować milczenie. Jeszcze jedno, nawiązując do tego że na całym świecie umiera wielu ludzi, giną w wypadkach drogowych, umierają z głodu, co chwilę ktoś umiera z powodu nieuleczalnej choroby. Taki jest nasz świat, rodzimy się po to by kiedyś umrzeć, takie są koleje naszego życia, ja też straciłam wiele mi bliskich osób i bardzo przeżywałam ich odejście, co nie oznacza że tej tragedii nie będę równie emocjonalnie przeżywać, pomimo że tych ludzi nie znałam, ale czy tak na prawdę o to chodzi??? czy musimy kogoś dotknąć z nim po przebywać by później uszanować jego śmierć w dodatku tak tragiczną? moim zdaniem to strasznie egoistyczne podejście. Ludzi z Kamienia Pomorskiego też nie znałam, a jednak w moim sercu rozgrywał się wielki dramat. Też mieliśmy żałobę narodową, o tym zapomnieliście? A pamiętacie ataki na WTC 11 września? jak Polska reagowała na ten straszny atak terrorystyczny? czy to wszystko było udawane? przecież to nie był nasz problem, prawda?
zachowajmy trochę godności. Tu zginęli ludzie, w dodatku osoby które reprezentowały nasz kraj. Jeśli to dla was za mało, to szczerze wam współczuję. przepraszam za te mocne słowa, nie chcę nikogo urazić, ale w takich chwilach emocje często biorą górę...
może i świat jest zakłamany, może wszyscy dziennikarze są świetnymi aktorami, płaczą na antenie a jeszcze nie tak dawno szykanowali i ośmieszali prezydenta, a politycy obrzucali się wyzwiskami, może to wszystko jest udawane, może już za parę chwil nikt nie będzie pamiętać o tym co się stało, a co poniektórzy cieszą się w duchu bo zwolniło się miejsce....
może...
ja w to nie wierzę, a nawet jeśli tak jest, to według swojego serca i sumienia będę modlić się za tych wszystkich ludzi, którzy tak tragicznie zginęli, osierocili wiele dzieci i będę o tym mówić na forum i wyrażać swoje zdanie, bo nie można w takich sytuacjach chować głowy w piasek i tylko dlatego że paru osobom to się nie podoba.
Jeśli macie odrębne zdanie to dlaczego nie założycie swojego forum, zwolenników odwołania żałoby i życia tak jakby się nic nie stało...
a ja wam mówię.... stało się... i to bardzo wiele...
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej