...
ezoteryka pisze:
To przeżywajcie sami sobie,w sercu i szczerze 😕
A nie na forum isingowym... O_o
p.s.Tworzenie takich tematów nie jest narzucaniem?
To się hipokryzja nazywa.
Za dwa dni nikt nie bedzie o tym myślał...
Pożywka dla mediów mnie nie bawi. Lepiej odwiedźcie swoją babcię u której nie byliście dłuższy czas...Kieszonkowe na cel charytatywny oddajcie...Wszyscy którzy rozumieją o co mi chodzi-chwała Wam za to.
The end.
strelauiczarny pisze:
ezoteryka pisze:To przeżywajcie sami sobie,w sercu i szczerze 😕A nie na forum isingowym... O_op.s.Tworzenie takich tematów nie jest narzucaniem?To się hipokryzja nazywa.Za dwa dni nikt nie bedzie o tym myślał...Pożywka dla mediów mnie nie bawi. Lepiej odwiedźcie swoją babcię u której nie byliście dłuższy czas...Kieszonkowe na cel charytatywny oddajcie...Wszyscy którzy rozumieją o co mi chodzi-chwała Wam za to.The end.Brawo!!!!
ezoteryka pisze:
To przeżywajcie sami sobie,w sercu i szczerze 😕A nie na forum isingowym... O_op.s.Tworzenie takich tematów nie jest narzucaniem?To się hipokryzja nazywa.Za dwa dni nikt nie bedzie o tym myślał...Pożywka dla mediów mnie nie bawi. Lepiej odwiedźcie swoją babcię u której nie byliście dłuższy czas...Kieszonkowe na cel charytatywny oddajcie...Wszyscy którzy rozumieją o co mi chodzi-chwała Wam za to.The end.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
KRAKOW
anikka1212 pisze:
strelauiczarny pisze:ezoteryka pisze:To przeżywajcie sami sobie,w sercu i szczerze 😕A nie na forum isingowym... O_op.s.Tworzenie takich tematów nie jest narzucaniem?To się hipokryzja nazywa.Za dwa dni nikt nie bedzie o tym myślał...Pożywka dla mediów mnie nie bawi. Lepiej odwiedźcie swoją babcię u której nie byliście dłuższy czas...Kieszonkowe na cel charytatywny oddajcie...Wszyscy którzy rozumieją o co mi chodzi-chwała Wam za to.The end.Brawo!!!!
Myślę tak samo. Bo po co zakładać bzdurne tematy, tylko dlatego, że coś się stało. Rok temu w pożarze w Kamieniu P. zginęła moja rodzina i jakoś nie było takiego zamieszania, wszyscy mieli to w nosie. A jak prezydentówna z prezydentem zginęli to wielkie haalo. Co było, się nie odstanie, i broń Boże się tutaj nie chwalę. Ja stwierdzam fakty. Pozdrawiam.
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
mati8899 pisze:
a ja tez sądze , że niepotrzebnie przeżywać tę tragedię,daję nogę , że za 4tygodnie nikt nie bedzie o tym mówił
ezoteryka pisze:
Tomku,Wojtku, Anniko 😘Bo juz sie obawialam,ze wyszlam na zimna suke bez uczuc xDStar Girl-punkt dla Ciebie równiez.mati8899-racja.No i oczywiscie milego dnia 😉
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:Tomku,Wojtku, Anniko 😘Bo juz sie obawialam,ze wyszlam na zimna suke bez uczuc xDStar Girl-punkt dla Ciebie równiez.mati8899-racja.No i oczywiscie milego dnia 😉
Nie obawiaj sie🙂
wojtasinskiii.
Częstochowa
ponczeg ♥
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej