Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
shea30 pisze:
życie tak kruche i ulotne, a często o tym nie pamiętamy...takie tragedie jak ta dopiero sprawiają, że na tą chwilę przystajemy i dociera do nas ten fakt....
Edytowano 10 kwietnia 2010 o 11:30.
shea30 pisze:
myślę że zgodzicie się ze mną by dziś nikt niczego nie nagrywał....to co się stało wstrząsnęło całą Polską, takiej tragedii nie było nigdy w naszym kraju. To straszne...
życie tak kruche i ulotne, a często o tym nie pamiętamy...takie tragedie jak ta dopiero sprawiają, że na tą chwilę przystajemy i dociera do nas ten fakt....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
shea30 pisze:myślę że zgodzicie się ze mną by dziś nikt niczego nie nagrywał....to co się stało wstrząsnęło całą Polską, takiej tragedii nie było nigdy w naszym kraju. To straszne...życie tak kruche i ulotne, a często o tym nie pamiętamy...takie tragedie jak ta dopiero sprawiają, że na tą chwilę przystajemy i dociera do nas ten fakt....jestem za....
piter999 pisze:
Proponuje zmienić także swoje awatary na żałobne.
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
A jeśli chodzi o kogoś, za kim tęsknisz...
Pojawi się znienacka, jak wiosna.
Kiedy już zupełnie stracisz nadzieję.
robertas19 pisze:
shea30 pisze:myślę że zgodzicie się ze mną by dziś nikt niczego nie nagrywał....to co się stało wstrząsnęło całą Polską, takiej tragedii nie było nigdy w naszym kraju. To straszne...
jestem za....
A jeśli chodzi o kogoś, za kim tęsknisz...
Pojawi się znienacka, jak wiosna.
Kiedy już zupełnie stracisz nadzieję.
robertas19 pisze:
7 kwietnia nie chcieli, ażeby Prezydent przyjeżdżał do Katynia, bo w tym dniu obchody organizowała strona rosyjska, a dzisiaj organizuje strona polska...
wiktoria1111 pisze:
robertas19 pisze:7 kwietnia nie chcieli, ażeby Prezydent przyjeżdżał do Katynia, bo w tym dniu obchody organizowała strona rosyjska, a dzisiaj organizuje strona polska...
No...Dziwne...Może to oni?... A może nie...Nie wiem...A le popieram wszystko co powiedzieliście...oprócz mlodykb...A może ty...Nie będę tego pisalą bo mogę cię o coś oskarżyć...A ty dobrze wiesz o co...Ale jeśli nie wiesz to możesz poprośić, żebym to napisalą na forum albo tobie wiadomość...Co?
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej