dianka20 kobieta, 32
Rbr
Nagrań: 5, Postów: 19
8 marca 2010 o 17:18
Zgłoś do moderacji
A rozumiem. Więc mówisz, że trzeba być albo totalnym wariatem, albo skromna osobą? Bo ja raczej z sibie idiotki nie zamierzam robić.
A piosenki jakie śpiewałaś?
kukierek mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 13
8 marca 2010 o 17:24
Zgłoś do moderacji
przyglądam się temu programowi, jestem ciekawy co wymyśliła TVP1 w odpowiedzi na programy rozrywkowe w TVN czy Polsacie, i szczerze powiem, z moich własnych obserwacji, przeczytanych wypowiedzi innych forumowiczów oraz z relacji moich znajomych, że program jest dużo gorszy od konkurencji, jest mało energetyczny (mam nadzieję, że to tylko kwestia rozkręcenia dalszych odcinków), bez wyrazu i słabo zorganizowany, co do jury-na razie się nie wypowiadam, choć jak patrzę na Panią Prońko...to aż mi się patrzeć odechciewa...uczestników trzymają do północy nie ogłaszając wyników celowo, aby ludzie zostawali i tworzyli publikę dla tych śpiewających, a co gorsza pierwsza piątka z Wawy to osoby z telewizji-ten fakt totalnie mnie rozłożył, przecież to jest jakaś paranoja, czy TV naprawdę myśli, że widzowie są tak ślepi że niczego nie zauważą?że się nie dowiedzą, że ten program to jedna wielka ściema? że jest to zwykła formalność dla ludzi, którzy mają pewne wejście do Opola, bo już pracują w tv? to jest traktowanie nas, widzów, jak i utalentowanych uczestników, naprawdę utalentowanych jako masę, jako ogół potrzebny tylko do spełnienia formalnych wymogów dla swoich podopiecznych...na razie jestem rozczarowany, ale jeszcze spróbuję się przełamać i obejrzeć kolejny odcinek z castingu, od razu proszę Was o info na forum, jak już będzie to wiadome, kim są uczestnicy, którzy dostali się w Gdańsku (czy znów będą to osoby z tv....?) aż boję się odpowiadać...
ciociagruba kobieta, 39
zadupiewko
Nagrań: 0, Postów: 123
8 marca 2010 o 17:26
Zgłoś do moderacji
wlasciwie jesli jestes osoba dosc pospolita i tylko ladnie spiewasz to nawet nie jedz sa lepsze programy nawet szkoda czasu i kasy na to tak naprawde wszyscy placac za benzyne czy bilety pociagowe "zasponsowalismy" im statysow ... i nei mowie tego z zawisci zazdrosci czy zalu ze mi sie nie powiodlo bo jak nie tu to gdzie indziej pisze to dlatego ze zaluje ze nikt inny nie napisal tego po castingu w warszawie nawet bym sobie glowy tym gdanskiem nie zawracala jak wiele innych osob .... wogole wie ktos kim sa ci ludzie z przedkomisji bo jak dla mnie to slabo im idzie wylanianie tych superwokali ....
kukierek mężczyzna
8 marca 2010 o 17:33
Zgłoś do moderacji
o no widzisz...jakoś się nie zdziwiłem...żałosna telewizja, przecież to jest robienie z ludzi pajaców...ludzie, którzy mogą albo mają prawdziwy talent nie przejdą dalej bo miejsca są już dawno zaklepane...ech...
dianka20 kobieta, 32
Rbr
Nagrań: 5, Postów: 19
8 marca 2010 o 17:34
Zgłoś do moderacji
To kurcze każdy jest pospolity, bo ja nie mam niebieskich włosów, żeby się tym wyróżnić. Zawsze miałam nadzieję, że na tym świecie jest choć trochę sprawiedliwych ludzi. O Krystynie Prońko miałam dobre zdanie, myślałam, że będzie tak sprawiedliwa jak p. Ela Zapendowska. Sama juz nie wiem. Chciałabym jednak spróbować. Bo tutaj dużo zależy od szczęścia.
anusia:
czyli w tych podcastingach nie śpiewało się z podkładem tylko a capella?
Zgłoś do moderacji
Właśnie kochani dowiedziałem się od znajomego z TVP, że nasz juz ukochany progam "ŚiW" jest, że tak powiem w 90% reżyserowany. Nie mówię tu o takim standardowym reżyserowaniu na podstawie scenariusza(bo tak musi być, w końcu to TV) a o wyznaczaniu w sposób "legalny i uczciwy"(casting) osob, które być może zagrają w Opolu. 3 albo 4 osoby z wybranej piątki, są osobami podstawionymi przez producentów programu (znajomy znajomego). a osoba ktoa sie dostala uczciwie bedzie odpadac w kolejnych eliminacjach. Jaka szkoda, że dopiero teraz po fakcie się o tym dowiedziałem.
artalice kobieta, 45
Olsztyn / Pfalzgrafenweiler
Nagrań: 63, Postów: 253
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Alicja kto jest na tym zdjeciu oprócz ciebie ratmana i skawinskiego z iSing?
Grzegorz Skawinski, siedzil na widowni przez dobrą godzine lub dluzej i bylo kilka ujec z nim, odniesien do jego oceny wystepow uczestnikow (siedzialam bardzo blisko i widzialam reflektory skierowane na niego). Bedzie w programie jako expert ktory obserwuje przesluchania. Taka forrmuła jak to mialo miejsce w poprzednim odcinku ze Żmijewskim.
Natalia bo tak ma na imie nie jest z iSing to uczestniczka castingu, ktora przyjechala z cala rodzina az z Łodzi, na zdjeciu jest z siostrą, bardzo sympatyczne osoby zaprzyjaznilismy sie,
Byly bardzo ciekawe gdzie spiewam co robie, jak jest na tych castingach. Bardzo mnie dopingowali, zdjecie jest od niej przyslala mi na maila.
Ja i Ratman rozpoznalismy sie na castingu. Padlo haslo "iSing" i ... żółwik
😃
Do konca trzymalismy sie razem, rozmawialismy na temat muzyki, castingow, programow w ktorych bylismy, i ogolnie calej tej machinie i medialnej otoczki, rozmawialismy tez o wspolpracy, na pewno spotkanie zaowocuje przyjaznia.
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
anusia112 kobieta, 29
Bimberland
Nagrań: 0, Postów: 21
8 marca 2010 o 17:37
Zgłoś do moderacji
a capella
Tam był gościu z niebieskimi włosami ale nie było go na scenie a tu mam amatorski filmik z YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=oqWzBY9Hxmg
Ana
Konto usunięte
8 marca 2010 o 17:38
Zgłoś do moderacji
artalice pisze:
filipzkonopi pisze:Alicja kto jest na tym zdjeciu oprócz ciebie ratmana i skawinskiego z iSing?Grzegorz Skawinski, siedzil na widowni przez dobrą godzine lub dluzej i bylo kilka ujec z nim, odniesien do jego oceny wystepow uczestnikow (siedzialam bardzo blisko i widzialam reflektory skierowane na niego). Bedzie w programie jako expert ktory obserwuje przesluchania. Taka forrmuła jak to mialo miejsce w poprzednim odcinku ze Żmijewskim.Natalia bo tak ma na imie nie jest z iSing to uczestniczka castingu, ktora przyjechala z cala rodzina az z Łodzi, na zdjeciu jest z siostrą, bardzo sympatyczne osoby zaprzyjaznilismy sie, Byly bardzo ciekawe gdzie spiewam co robie, jak jest na tych castingach. Bardzo mnie dopingowali, zdjecie jest od niej przyslala mi na maila.Ja i Ratman rozpoznalismy sie na castingu. Padlo haslo "iSing" i ... żółwik 😃Do konca trzymalismy sie razem, rozmawialismy na temat muzyki, castingow, programow w ktorych bylismy, i ogolnie calej tej machinie i medialnej otoczki, rozmawialismy tez o wspolpracy, na pewno spotkanie zaowocuje przyjaznia.
Alicjo jesteś niesamowita
🙂
Jak sie nie dostałaś to idz do nastepnych podobnych programów bo sie świetnie prezentujesz
🙂
Edytowano 8 marca 2010 o 17:47.
kukierek mężczyzna
8 marca 2010 o 17:46
Zgłoś do moderacji
[cytat=qwertybydg]Właśnie kochani dowiedziałem się od znajomego z TVP, że nasz juz ukochany progam "ŚiW" jest, że tak powiem w 90% reżyserowany. Nie mówię tu o takim standardowym reżyserowaniu na podstawie scenariusza(bo tak musi być, w końcu to TV) a o wyznaczaniu w sposób "legalny i uczciwy"(casting) osob, które być może zagrają w Opolu. 3 albo 4 osoby z wybranej piątki, są osobami podstawionymi przez producentów programu (znajomy znajomego). a osoba ktoa sie dostala uczciwie bedzie odpadac w kolejnych eliminacjach. Jaka szkoda, że dopiero teraz po fakcie się o tym dowiedziałem.[/cytat]
...to jest masakra, dno, samo dno...