Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
miusicant pisze:
to w takim razie nie dla mnie, jestem za spokojny(szary) ładnie śpiewam ale nie potrafię wariować na scenie
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Na "scenie" najważniejsze jest być przede wszystkim sobą i nie trzeba wcale wariować 😃
Nigdy nie przestawaj marzyć
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
angiepin pisze:
spiewajiwalcz pisze:Formularze do pobrania : http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/spiewaj-i-walcz/regulaminI co tu niby jest do pobrania???
sylwia6634 pisze:
niewiem kto moze mi udzielic takich inforamcji na ten temat wlasnie co do tych podkladow
angiepin pisze:
angiepin pisze:spiewajiwalcz pisze:Formularze do pobrania : http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/spiewaj-i-walcz/regulaminI co tu niby jest do pobrania???
przepraszam, wcześniej mi się nie wyświetliło 🙂 Czyli trzeba przynieść zgłoszenie ze sobą??? Muszę wydrukować zgłoszenie i zgodę??
ginbandit pisze:
Jako nieco zorientowany spróbuję wyjasnić hurtem 😜
1. Eliminacje w Warszawie zaczynają się o 9:00
2. Uczestnicy przesłuchiwani będą przez kilka podkomisji - osobno dla solistów i osobno dla zespołów
3. dla zespołow - zespoły na castingach grają na "wspólnym" backline (nie bedzie czasu na przepinanie wszystkich instrumentów (organizatorzy zapeniają podstawowe instrumenty czyli bebny i klawisz oraz mozliwośc podpięcia kolejnych)
4. podkomisje nie maja "limitu" utalentowanych - zaproponuja wszystkich tych, których bedą uważać za interesujacych
5. Przesłuchania przed jury głownym zaczna się natychmiast po zakończeniu przesłuchań wstepnych
I najwazniejsze:
Celem tego programu nie jest poszukiwanie osób "ładnych" ale UTALENTOWANYCH.
Jeśli ktokolwiek bedzie przez twórców programu faworyzowany to bedą to ludzi obdarzeni talentem muzycznym, osobowością, pomysłem na siebie w muzyce i mający charyzmę sceniczną.
Powodzenia i niech każdy z Was okaże się faworytem 🙂))
poinformowany
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej