24 lutego 2010 o 22:45
Zgłoś do moderacji
Czy ci którzy dostaną się do Jury będą śpiewali w ten sam dzień? czyli w przypadku castingu w Wawie 27 lutego?
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
24 lutego 2010 o 23:25
Zgłoś do moderacji
oswiadczenie
🙂
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
24 lutego 2010 o 23:27
Zgłoś do moderacji
miusicant pisze:
Czy ci którzy dostaną się do Jury będą śpiewali w ten sam dzień? czyli w przypadku castingu w Wawie 27 lutego?
tez w sumie jestem ciekawa jak to bedzie. Znajac zycie bedzie pelno ludzi i ciekawe kiedy wybrane osoby przed jury zaspiewaja
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
ssweetangel kobieta, 34
Boguszów-Gorce/Wałbrzych
Nagrań: 0, Postów: 3
24 lutego 2010 o 23:42
Zgłoś do moderacji
Hej🙂
Ja się wybieram do Wrocławia🙂 Jestem tutaj nowa więc oficjalnie wszystkim mówię Cześć🙂
25 lutego 2010 o 09:57
Zgłoś do moderacji
Złe podejście
😉 Co znaczy "za przeciętny jestem z wyglądu"..? To nie casting na najprzystojniejszego modela
🙂 Spróbuj
🙂
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
25 lutego 2010 o 10:50
Zgłoś do moderacji
No widzisz
🙂 Jeśli masz talent, ludzie tak uważają i przede wszystkim jeśli lubisz to robisz, to idź
🙂
A dobry przykład tego,że wygląd w przypadku wokalu nie znaczy wiele, to Kurt Nilsen
🙂 Uwielbiam Jego głos,ale myślę,że jakby patrzył na castingi do idola właśnie na zasadzie "jestem przeciętny z wyglądu i dlatego nie pójdę", to w ogóle byśmy go nie usłyszeli i jeden dobry wokalista mniej na scenie muzycznej
🙂 Wydaje mi się,że wielu ludzi ze względu na strach z różnych powodów unikają zaprezentowania się,a mogliby naprawdę wiele zrobić dla np polskiej sceny muzycznej
🙂
Spróbuj
🙂
Paul Claudel
25 lutego 2010 o 11:07
Zgłoś do moderacji
A jak z tekstami, trzeba znać czy może jak będzie podklad to i jakiś telebim, albo monitor na scenie.
25 lutego 2010 o 11:19
Zgłoś do moderacji
Wiesz, chyba na wszelki wypadek teksty by wypadało znać
🙂 Przezorny zawsze ubezpieczony....A piosenki u mnie w fazie zastanawiania się...
Paul Claudel
25 lutego 2010 o 12:15
Zgłoś do moderacji
Jako nieco zorientowany spróbuję wyjasnić hurtem 😜
1. Eliminacje w Warszawie zaczynają się o 9:00
2. Uczestnicy przesłuchiwani będą przez kilka podkomisji - osobno dla solistów i osobno dla zespołów
3. dla zespołow - zespoły na castingach grają na "wspólnym" backline (nie bedzie czasu na przepinanie wszystkich instrumentów (organizatorzy zapeniają podstawowe instrumenty czyli bebny i klawisz oraz mozliwośc podpięcia kolejnych)
4. podkomisje nie maja "limitu" utalentowanych - zaproponuja wszystkich tych, których bedą uważać za interesujacych
5. Przesłuchania przed jury głownym zaczna się natychmiast po zakończeniu przesłuchań wstepnych
I najwazniejsze:
Celem tego programu nie jest poszukiwanie osób "ładnych" ale UTALENTOWANYCH.
Jeśli ktokolwiek bedzie przez twórców programu faworyzowany to bedą to ludzi obdarzeni talentem muzycznym, osobowością, pomysłem na siebie w muzyce i mający charyzmę sceniczną.
Powodzenia i niech każdy z Was okaże się faworytem 🙂))
poinformowany
25 lutego 2010 o 12:30
Zgłoś do moderacji
to w takim razie nie dla mnie, jestem za spokojny(szary) ładnie śpiewam ale nie potrafię wariować na scenie
25 lutego 2010 o 12:33
Zgłoś do moderacji
Ale z drugiej strony : Makowiecki, Turnau, Rynkowski... oni nie są cwaniakami ani wariatami na scenie a są dla mnie artystami.