Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Kacpersky551 ®
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Kacpersky551 ®
Po prostu JESTEM...
Kacpersky551 ®
TWO
Edytowano 26 kwietnia 2010 o 08:56.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
szantyman pisze:
Czas na małe podsumowanie🙂
Zlot udany choć nie obyło się bez kilku wpadek...
1. Ustawienie ławek strzasznie utrudniało komunikację....z barem🙂 O ile Ja, Paweł, Kuba, Maale i ktoś tam jeszcze dzielnie nurkowało pod stołami, o tyle moja Moni już miała z tym problem ,dzieki sukience🙂 No ale skacząc nad głowami daliśmy rade.
2. Zmianę baru uważam za decyzję niezbyt trafną ale sam przelot przez "to tylko 2 przystanki" to naprawde fajne doświadczenie.
3. W obu klubach totalny brak miejsca do tańczenia🙁(( i to właśnie uważam za największy minus zlotu. Niestety nie jestem zwolennikim tańców polegających na rytmicznym uginanu kolan a tylko taki taniec można było tam wykonać.
3.1 SSoooorrryyy maale ale wolałem nie ryzykować naszego przypalenia, oblania, lub stratowania przez pędzący do lub z łazienki tłum. Taniec obiecałem i obietnicy dotrzymam...w bardziej sprzyjających warunkach.
Do Pawła i Kuby :
Byłem po 2 piwie "bezalkoholowym" i pamiętam co obiecaliście🙂 Nie pamiętam tylko tego słowa co tam było...e..."może"
1. Obiecaliście ....może...szanty🙂 Była mowa o Gdzie ta keja, Bijatyka(24lutego) i Morskie opowieści.
2. Obiecaliście ...bez może...że jeśli będzie oficjalny zlot to będzie miejsce do tańczenia.
Wielkie dzięki za świetną zabawę...qrcze miałem stresa ....po tym gościu od Master of Pupets...
two pisze:
Sandro, dzięki za film ze slajdami, okazało się , że nie śpiewam, ale za to tańczę........................🙂. (i to z Danusią).Jeszcze raz pozdrowienia i podziękowania dla Wszystkich za wspaniały wieczór.Tomek
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
aro23 pisze:
Przepraszam, że przeszkadzam, ja tylko na moment. Chciałem tylko przeprosić za swoje zachowanie, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. To nie jest tak, jak twierdzą niektórzy, że nie odpowiadał mi klimat albo ludzie...klimat był ekstra, a ludzie - wspaniali...to o coś innego chodzi, nie będę mówił o co, choć niektórzy chyba wiedzą...
Przy okazji żegnam się, bo odchodzę z iSinga, przynajmniej na jakiś czas.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej