teksciarz mężczyzna, 45
Tomaszów Lubelski
Nagrań: 1, Postów: 56
26 kwietnia 2010 o 09:33
Zgłoś do moderacji
Ja dodam od siebie, że bardzo cieszę się iż ludzie sie spotkali jakoś tam poznali - jedni mniej, drudzy bardziej
🙂 Fajnie że każdy zaśpiewał w studio - to na pewno dla każdego śpiewającego było wielkie przeżycie! Bardzo miło wspominam wieczór karaoke - fajnie że coraz więcej powstaje takich klubów! Dziękuje Zbyszkowi za fenomenalne kawały - które mnie totalnie rozbrajały
😃
Starałem się być bardziej towarzyski - ale niestety nie dało się
😃 jak to się mówi: "ten typ tak ma"
Pozdrawiam Wszystkich!
s
Maciek Charachajczuk
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
26 kwietnia 2010 o 09:41
Zgłoś do moderacji
Przenoszę ten post, żeby był widoczny i nie pozostał niezauważony...
Myślę, że najwyższy czas, by wytłumaczyć dokładnie o co chodzi...chodzi o moją nieśmiałość, której niestety nie byłem w stanie przezwyciężyć... tylko dlatego podczas nagrania i potem od czasu Medyka trzymałem się na uboczu i w ogóle...i naprawdę żałuję, że nie można zmieniać czasu...może wtedy wszystko by się potoczyło inaczej...
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
26 kwietnia 2010 o 11:54
Zgłoś do moderacji
Teraz ja
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
26 kwietnia 2010 o 11:55
Zgłoś do moderacji
i ja też xD pobieram xD
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
26 kwietnia 2010 o 11:56
Zgłoś do moderacji
później wrzucę to co mam xD bo mam niewiele
🙁
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
ajrin kobieta
Nagrań: 59, Postów: 72
26 kwietnia 2010 o 14:50
Zgłoś do moderacji
Sandruniu ...............cudowne slajdy ....no i ta piosenka ..............przepięknie zaspiewana !!!!!
Tak zgodze się .z macblondi ..................TO BYŁO JAK PIĘKNY SEN ,SZKODA ŻE TAK KRÓTKI !
26 kwietnia 2010 o 15:23
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
piszcie kto w danej chwili wrzuca lub pobiera zdjęcia,żeby wszyscy w jednej chwili nie logowali się na konto;Pbędę wieczorem, milego dnia🙂
Kasiu wysłałam zdjęcia wg Twojej instrukcji i nie wiem, gdzie teraz są?
Na wielu zlotach byłam, ale ten w moim sercu zapisze się jako najważniejszy, bowiem Nasze „awatary” ożyły, Nasze serca i głosy połączyła wspólnie zaśpiewana piosenka
🙂
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
26 kwietnia 2010 o 17:33
Zgłoś do moderacji
Wszyscy macie gorrrrące pozdrowienia od Andrzeja!
😃
niestety jego komputer znowu odmówił posłuszeństwa ale jutro ktoś ma się nim zająć więc może już jutro wszystko będzie ok
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
anixot kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 29, Postów: 42
26 kwietnia 2010 o 18:18
Zgłoś do moderacji
Żałuję, że nie poszłam z wami do Gęsi... chociaż... może to i lepiej? Nie przeszkadzałam, nie właziłam jak krowa w szkodę... miło było poznać przynajmniej część z was. Generalnie mało mnie było widać, bo ja z tych takich bardziej nieśmiałych i "nie chcących sprawiać kłopotu". Większość z was poznała się na nagraniu, a ja troche tak z de wyjęta
🙁
I'm woman in love, and I do anything to get you into my world...
How deep is your love?
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
26 kwietnia 2010 o 22:31
Zgłoś do moderacji
Próbowałam dzis spiewac-dalej piszczę jak mysz-i prosze sie wiecej ze mnie nie śmiac!!!
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.