teksciarz mężczyzna, 46
Tomaszów Lubelski

Nagrań: 1, Postów: 56
26 kwietnia 2010 o 09:33
Zgłoś do moderacji
Ja dodam od siebie, że bardzo cieszę się iż ludzie sie spotkali jakoś tam poznali - jedni mniej, drudzy bardziej

Fajnie że każdy zaśpiewał w studio - to na pewno dla każdego śpiewającego było wielkie przeżycie! Bardzo miło wspominam wieczór karaoke - fajnie że coraz więcej powstaje takich klubów! Dziękuje Zbyszkowi za fenomenalne kawały - które mnie totalnie rozbrajały

Starałem się być bardziej towarzyski - ale niestety nie dało się

jak to się mówi: "ten typ tak ma"
Pozdrawiam Wszystkich!
s
Maciek Charachajczuk
nauro mężczyzna, 40
Łomża

Nagrań: 327, Postów: 2703
26 kwietnia 2010 o 09:41
Zgłoś do moderacji
Przenoszę ten post, żeby był widoczny i nie pozostał niezauważony...
Myślę, że najwyższy czas, by wytłumaczyć dokładnie o co chodzi...chodzi o moją nieśmiałość, której niestety nie byłem w stanie przezwyciężyć... tylko dlatego podczas nagrania i potem od czasu Medyka trzymałem się na uboczu i w ogóle...i naprawdę żałuję, że nie można zmieniać czasu...może wtedy wszystko by się potoczyło inaczej...
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
26 kwietnia 2010 o 11:54
Zgłoś do moderacji
Teraz ja

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
bartmiszk mężczyzna, 37
Warszawa

Nagrań: 62, Postów: 296
26 kwietnia 2010 o 11:55
Zgłoś do moderacji
i ja też xD pobieram xD
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
bartmiszk mężczyzna, 37
Warszawa

Nagrań: 62, Postów: 296
26 kwietnia 2010 o 11:56
Zgłoś do moderacji
później wrzucę to co mam xD bo mam niewiele

[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
ajrin kobieta

Nagrań: 59, Postów: 72
26 kwietnia 2010 o 14:50
Zgłoś do moderacji
Sandruniu ...............cudowne slajdy ....no i ta piosenka ..............przepięknie zaspiewana !!!!!
Tak zgodze się .z macblondi ..................TO BYŁO JAK PIĘKNY SEN ,SZKODA ŻE TAK KRÓTKI !
danaband kobieta

Nagrań: 981, Postów: 366
26 kwietnia 2010 o 15:23
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
piszcie kto w danej chwili wrzuca lub pobiera zdjęcia,żeby wszyscy w jednej chwili nie logowali się na konto;Pbędę wieczorem, milego dnia
Kasiu wysłałam zdjęcia wg Twojej instrukcji i nie wiem, gdzie teraz są?
Na wielu zlotach byłam, ale ten w moim sercu zapisze się jako najważniejszy, bowiem Nasze „awatary” ożyły, Nasze serca i głosy połączyła wspólnie zaśpiewana piosenka
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
26 kwietnia 2010 o 17:33
Zgłoś do moderacji
Wszyscy macie gorrrrące pozdrowienia od Andrzeja!
niestety jego komputer znowu odmówił posłuszeństwa ale jutro ktoś ma się nim zająć więc może już jutro wszystko będzie ok

"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
26 kwietnia 2010 o 18:18
Zgłoś do moderacji
Żałuję, że nie poszłam z wami do Gęsi... chociaż... może to i lepiej? Nie przeszkadzałam, nie właziłam jak krowa w szkodę... miło było poznać przynajmniej część z was. Generalnie mało mnie było widać, bo ja z tych takich bardziej nieśmiałych i "nie chcących sprawiać kłopotu". Większość z was poznała się na nagraniu, a ja troche tak z de wyjęta

I'm woman in love, and I do anything to get you into my world...
How deep is your love?
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
26 kwietnia 2010 o 22:31
Zgłoś do moderacji
Próbowałam dzis spiewac-dalej piszczę jak mysz-i prosze sie wiecej ze mnie nie śmiac!!!

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.