Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aannddrreeww pisze:
bartekmiszk pisze:[...] oo tak.. [...]
superstars
superstars nieznaaaaaaaniiiiiiii....
zamiast oo tak lepsze było mhhhhm
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
whisper pisze:
aannddrreeww pisze:ja będę ochraniał Wasze tyły 😃 hahahaha
ahahahaha xD
bodyguard xD
możesz mnie nosić na rękach jakby co hahaha xD
tylko bez tych okularów co w sobotę bo wyglądamy jakbyśmy mieli żaluzje na twarzach hahaha xD
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
aannddrreeww pisze:
właśnie fajnie 😃
hehe dobra lecę. Tak mi trudno się z Wami rozstać 😛 haha
Najlepsze było na koniec. Tak msię do Was przyzwyczaiłem do Waszej obecności, że jak wychodziłem z kawiarni to zapomniałem się pożegnać. hahaha 😆 Kocham 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
martinkr pisze:
Skacowany, niewyspany, ochrypniety ale szczęśliwy, że mogłem Was wszystkich poznac...powróciłem do domu.
Wielkie dzięki dla organizatorów Wisienki, Sleepera, ekipy Ising za wspaniałą organizacje i świetną atmosferę.
Czuje się jakbym wrócił z koloni 😛.Dla mnie to było niesamowite przeżycie, poznałem wspaniałych, wyjątkowych ludzi🙂)))
Już nie mogę się doczekac następnego zlotu..szkoda, że już się skończyło...cóż w miłym towarzystwie szybko czas mija🙂
Dobrej nocki🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
aannddrreeww pisze:właśnie fajnie 😃
hehe dobra lecę. Tak mi trudno się z Wami rozstać 😛 haha
Najlepsze było na koniec. Tak msię do Was przyzwyczaiłem do Waszej obecności, że jak wychodziłem z kawiarni to zapomniałem się pożegnać. hahaha 😆 Kocham 😃
hahah bez kitu to było świetne hahah xD
ale wróciłeś i to się liczy 😃
whisper pisze:
martinkr pisze:Skacowany, niewyspany, ochrypniety ale szczęśliwy, że mogłem Was wszystkich poznac...powróciłem do domu.
Wielkie dzięki dla organizatorów Wisienki, Sleepera, ekipy Ising za wspaniałą organizacje i świetną atmosferę.
Czuje się jakbym wrócił z koloni 😛.Dla mnie to było niesamowite przeżycie, poznałem wspaniałych, wyjątkowych ludzi🙂)))
Już nie mogę się doczekac następnego zlotu..szkoda, że już się skończyło...cóż w miłym towarzystwie szybko czas mija🙂
Dobrej nocki🙂
"Wszyscy jedziemy do Krakowa!" xD
whisper pisze:
Kasiu, a jak tam Grzesiu nas wspomina? 😃
ma nas za bardzo nienormalnych czy średnio normalnych? xD
bartekmiszk pisze:
whisper pisze:aannddrreeww pisze:ja będę ochraniał Wasze tyły 😃 hahahaha
ahahahaha xD
bodyguard xD
możesz mnie nosić na rękach jakby co hahaha xD
tylko bez tych okularów co w sobotę bo wyglądamy jakbyśmy mieli żaluzje na twarzach hahaha xD
Kasiu wshisperówna moja kochana, w tych okularach byłaś booska, razem z synkiem robiliście niezły efekt xD
Edytowano 25 kwietnia 2010 o 22:38.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
whisper pisze:Kasiu, a jak tam Grzesiu nas wspomina? 😃
ma nas za bardzo nienormalnych czy średnio normalnych? xD
Whisper, Grzesiek jest od dziś fanem isinga i Waszym oddanym przyjacielem🙂 dodał nasz wszystkich"do ulubionych"😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej